Anna for 5800 V60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
indirebilirsin
Link yenilendi

tamam simdi oldu. teşekkürler hocam. şu hava durumunu da ev ekranında görme işini bi halletsem tam olacak.. :)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
yabancı sitede gordugum annaya cok benzio :hmmm

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
git onu kullan o zaman

scellimx

Üye
sensörler çalışmıyor? telefon yatayda hiçbir tepki vermiyor ayarları yapıyorum ama tık yok telefonda. ekran yatay olmuyor yani

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
sensör ayarlarından döndürme kontrolünde Oto. ekran döndür e tik at

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
arkadaslar jaf programi box olmadan calisiyormu ???

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
usb kablosu ile flash atılabiliyor

scellimx

Üye
favori kartvizitlerde problem var üstelik favorilere eklediklerim normal rehberdende kalkıyor. nasıl düzeltcem bunu ben?

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
favori kartvizitlerde problem var üstelik favorilere eklediklerim normal rehberdende kalkıyor. nasıl düzeltcem bunu ben?

bendede aynı problem oldu, favorilere eklediğim kişiler rehberden kayboldu, allah'tan rehberin yedeği vardı da fazla uğraşmadım geri rehbere ekledim..

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
slm ben 1 haftadan beri kullanıyorum. Ilk başlarda tel reset atıyordu sonradan neolduysa düzeldi simdi bi sorun var dosyadan müzik dinlerken bittikten sonra başka parçaya geçerken menüye atıyor şimdilik tek sorun bu bunu halledemezmiyiz.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
firmwarede reset ve menüye atma sorunları yok normalde. Flashlarken sorun olmadıysa bence hafıza kartına ya format at ya da private resource sys system data klasörlerini bilgisayara bağlayarak sil daha sonra da telefona format at. Düzelir büyük ihtimalle

scelimxx

Üye
ya müzik kütüphanesi güncellenmiyor karttaki şarkıları görmüyor. music download klasörüne yüklüyorum olmuyor. Attachments klasörüne ytüklüyorum yine olmuyor. private klasöründen dat dosyalarını silerek bir yöntem denedim yine okumadı napıcam ben ?

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
ilginç. ben depolama modunda, direk sounds klasörüne attım.. sorun yok

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
ya müzik kütüphanesi güncellenmiyor karttaki şarkıları görmüyor. music download klasörüne yüklüyorum olmuyor. Attachments klasörüne ytüklüyorum yine olmuyor. private klasöründen dat dosyalarını silerek bir yöntem denedim yine okumadı napıcam ben ?
e zaten sadece SOUNDS klasörünü okur diyolar ya, sounds a atın okuyor gayet güzel :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardeş bu menü düzenini paylaşır misin dikey de 4 e 4 yatay da 2 ye 6 :)

taskin__058

Üye
programı kurduktan sonra mı usb ile bağlayacağım ?

007yasar

007yasar

Üye
cfw iyi güzel hoş yaklaşık 3aydır kullanıyorumda rehberde favorilerime eklediklerim rehbere girdiğimde gözükmüyor bunun için ne yapabilir favorilerimden çıkar gibi bir özellikte yok yardımcı olursan sevinirim

Üst Alt