Anna for 5800 V60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
wifi bağlantısı kullanıyorsan her zaman açık kalmasın.Onun dışında yapılacak pek bişey yok performans modu koyduğumdan bataryayı yiyor biraz.

afikcimbom

afikcimbom

Üye
yok yarım saattir bakınıyorum bulamadım adamakılllı bi yer bu ucplayer için

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
yok yarım saattir bakınıyorum bulamadım adamakılllı bi yer bu ucplayer için
kardeşim nereye bakınıyorsun anlamış değilim Symbian v9.4 Video Kayıt / Video Oynatıcı bölümünde ilk konuda var işte link

----------Eklendi @ 20:18:17 ---------- Yazıldı @ 20:17:07 ----------

yok wifi açık değil..http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...kia-5800-xpressmusic-06-12-2011-a-563118.html bunu denemek istiyorumda bundada aynımı ki..?
malesef onda da aynı performans modları uyguladım batarya kullanımı biraz fazla

• Beğen
Tepkiler: afikcimbom
afikcimbom

afikcimbom

Üye
tamama sen demeden oradan indirmiştim zaten =)) kusura bakma çok ağrıttım başını..

007yasar

007yasar

Üye
ilk cfwmi yükledim on numara kardeş sağolsın buna tema filan yüklerken S60v5 temalarınımı yüklycez

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
normal eskiden kurduğun tema uygulamaları yükleyeceksin s60v5 için olanları

007yasar

007yasar

Üye
tmam sağolasın

007yasar

007yasar

Üye
bide yatay modda kullanmadım sensörü acıp kapıyorum ama olmuyo yatay .s

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
hocam daha önce sormuştum sizinki gibi ev ekranına hava durumunu nasıl ekleyebilirim? diye.
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...v2-0-1-782-s60v3-s-1-s-3-unsigned-566108.html yükledim ama ev ekranına ekleyemedim. yardımcı olursan sevinirim.
programı bir kere çalıştır daha sonra şehrini seçip güncelle.Programdan çıkıp evekranına geldiğinde widget olarak seç
bide yatay modda kullanmadım sensörü acıp kapıyorum ama olmuyo yatay .s
sensör ayarlarından ekran döndürmeyi aç

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
ev ekranına geldiğinde widget olarak seç derken, ben güncelleme yaptıktan sonra ev ekranına gelip boş vere masılı tuttuğumda içerik ekle diye sekme çıkıyor, işte burada o proğram çıkmıyor? yanlışmı yapıyorum

asdaspas

Üye
Nokia 5250 ye olur mu? :dry:

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
aynen hava durumu bendede widget olarak çıkmıyor :s ama emeğinize sağlık çok güzel olmuş ben belle olanını kurdum şuana kadar bi sıkıntı yok (Y) 4x4 yapmaya çalışıyorum menüyü programı bulamadım bi link atmanız mümkünmüdür?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
menu grid switcher programını kullanabilirsin menü için

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
eyw teşekkür ederim :)

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
hitafnalsa hocam sizin yaptıklarınızı biz yapamıyoruz işin sırrı nerde.. menu grid switcher ın hangi versiyonunu yükleyabiliriz, çunkü bende hep dosya bozuk veya dahili bileşen diye uyarı çıkıyor yüklenmiyor, Open4all yamasi aktif olduğu halde..

KELMESUT

Üye
kardeş limk kırık bi düzeltirmisn :)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
abi şu sendeki hava dururmu programınında linkini atarmısın, arkadaşın dediğini indirdim yukardaki linki, yok widget olarak çıkmıyor çok denedim olmadı bi el atarsan sevinirim teşekkür ederim şimdiden :)

Üst Alt