Anna for 5800 V60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
hitafnalsa hocam. ana ekrandayken sağa sola boş sayfa açılıyor, buralara bi şeyler,kısa yollar ekleyemeyiz mi? neden böyle sağa sola geçişler var?

astek79

Üye
emmeğinizi helal edin . çok teşekkür ederim.

barden

Üye
Merhaba,
İşlemleri dediğiniz gibi yaptım fakat yüklerken; Hata. İptal edildi gibi bir yazı çıktı. Teli açtığımda yüklenmişti. Hardformat da attım sonradan.. Yalnız kimi ikonlar gözükmüyor telefonda. Neden acaba?

nikseker83

Üye
@hitafnalsa
konu içinde bir kişi daha aynı seyi yazmış. Ben de c veya e üzerinde sounds / ses dosyaları içinde yer alan hiçbir formattaki müziği göremiyorum. Kütüphaneyi yenile desem de sıfır artı sıfır elde var sıfır. Yardımcı olursaniz sevinirm

_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkadaşlar ben bunları telefona nasıl yüklücem

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler emeğine sağlık gerçekten çok iyi olmuş ama ben ekrandaki rehber çubuğuna isimleri ekleyemiyorum...

bende ekleyemedim
Firmwarede bu konuda bi sıkıntı yok işte görüntüsü

hitafnalsa hocam. ana ekrandayken sağa sola boş sayfa açılıyor, buralara bi şeyler,kısa yollar ekleyemeyiz mi? neden böyle sağa sola geçişler var?
O dediğin 2.ev ekranına kısayol ekleme olayı S^3 de var S60v5 yazılımında 2. ekrana kıssayol ekleyemezsin.

emmeğinizi helal edin . çok teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın.

Merhaba,
İşlemleri dediğiniz gibi yaptım fakat yüklerken; Hata. İptal edildi gibi bir yazı çıktı. Teli açtığımda yüklenmişti. Hardformat da attım sonradan.. Yalnız kimi ikonlar gözükmüyor telefonda. Neden acaba?
Kusura bakmayın ama sizin konu neydi? Mesajlarda ve yorumlarda aradım da bulamadım. Kim yüklendi kim yüklenemedi, kimin ikonu gözükmüyor? Sorununuzu baştan anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

@hitafnalsa
konu içinde bir kişi daha aynı seyi yazmış. Ben de c veya e üzerinde sounds / ses dosyaları içinde yer alan hiçbir formattaki müziği göremiyorum. Kütüphaneyi yenile desem de sıfır artı sıfır elde var sıfır. Yardımcı olursaniz sevinirm
Ya sizdeki sorunların sebebini bilmiyorum pc ye depolama modunda bağladığınızda da sounds klasörü yok mu hafıza kartında?

arkadaşlar ben bunları telefona nasıl yüklücem
İlk sayfada indirme linkinin altında nasıl yükleneceğini açıkladım.

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
peki bu hava durumu bildirimini sizinki gibi ev ekranına nasıl ekleyebilirim?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
forumda vardır spb weather

barden

Üye
v60ı yüklemeye çalışırken menü düzeni ve ikonların görünümünde bir sıkıntı vardı. Yalnız Belle'i yüklediğimde menü düzeni ve ikonlarda bir sıkıntı olmadı. Neyse, teşekkür ederim.
Bu arada tele geri yükleme yaptıktan sonra Videol/Tv ve Fotoğraflar ikonları uygulamalar içinde oldu. Yani hem menü de var hemde uygulamalar da . Bunu düzeltme konusunda fikrin var mı?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
@barden orjinal fwden mi geri yükleme yaptın?
@afikcimbom isim ekledikten sonra yeniden başlat teli birde öyle dene

barden

Üye
Sanırım. İşte Nokia Suite ile...

afikcimbom

afikcimbom

Üye
şimdi denedim olmadı
ya aslında çok da önemli değil çok kullandığım bir şey de değil ama bu kadar güzel fw olmuş buda düzelirse benim gördüğüm başka en ufak eksik yok =)
olay şöyle aslında seçtiğim numaralar favorilere ekleniyor ama ekranda gözükme işi bir tirlü olmuyor senin resimdeki gibi..

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Ben kurdum ama sensörler çalışmadı

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
otomatik ekran döndürmeyi işaretle

afikcimbom

afikcimbom

Üye
peki son sorum olsun bu fw içinde kullanabileceğim güzel sınırsız bir video izleme programı önerin var mı? resimlerde smartmovie gördüm ama o süreli bulabiliyorum ben anca

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
peki son sorum olsun bu fw içinde kullanabileceğim güzel sınırsız bir video izleme programı önerin var mı? resimlerde smartmovie gördüm ama o süreli bulabiliyorum ben anca
Smartmovie için önce smartmovie yi kur daha sonra linkteki dosyayı kur dene bakalım.

afikcimbom

afikcimbom

Üye
kurdum üstadım ikisi de kuruldu ama açılmıyo yaw..

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
uc player kullan o da güzel uygulamadır.

kollayan

kollayan

Üye
Öncelikle çok güzel olmuş herhangi bir sorunu yok.
ama 3G yi ve ekran ışığını kapatmama rağmen şarjı 1 günü doldurmadan bitiyor. Yapabileceğim birşey varmı ne önerirsiniz.

Üst Alt