Anna for 5800 V60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

kezman272727

kezman272727

Üye
eline sağlık

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
rar şifresini bulamadım

----------Eklendi @ 01:11:59 ---------- Yazıldı @ 01:11:14 ----------

rar şifresini bulamadım

----------Eklendi @ 01:12:26 ---------- Yazıldı @ 01:11:59 ----------

sifre ne acaba

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
rar şifresini bulamadım

----------Eklendi @ 01:11:59 ---------- Yazıldı @ 01:11:14 ----------

rar şifresini bulamadım

----------Eklendi @ 01:12:26 ---------- Yazıldı @ 01:11:59 ----------

sifre ne acaba

aciklamalari okursan orada yazdim rar sifresinin nereye yazili oldugunu ayni soruyu defalarca soracagina aciklamalari oku buyuk harflerle yazdim

bakliyat

Üye
Hocam mod iyi güzel ama malesef hafıza kartındaki mp3 leri görmedi bir türlü. Bende kaldırdım :(

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Hocam mod iyi güzel ama malesef hafıza kartındaki mp3 leri görmedi bir türlü. Bende kaldırdım :(
sounds / ses dosyaları klasörüne atsaydın görürdü :D Açıklamaları okumuyorsunuz sonra yok bu olmadı yok şu olmadı yapmayın arkadaşlar :D

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
arkadaşım eline koluna sağlık. harika bir iş çıkarmışsın... ilk defa bu işe kalkıştım zor olsada başardım. teşekkürler.. 2 sorum olacak
1 - yükleme sonrası format atmak için *#7370# yaptığımda kilit kodu soruyor, normalde 12345 di ama kabul etmiyor
2 - menüye girince yatay olmuyor,( sensör açık halde )

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
formatı yeşil-kırmızı-kamera-güç tuşlarını kullanarak at.
Sensör ayarlarından otomatik ekran döndürmeyi aç

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
teşekkürler oldu.. :)

----------Eklendi @ 13:18:04 ---------- Yazıldı @ 12:32:51 ----------

telefona bazı uygulamalar yükleyince qt bileşeni eksik uyarısı geliyor, Qt v4.08(0) sürümünü yükleyincede, Qt yüklenemiyor, uyarısı geliyor. neden acaba?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
qt mobility i yükledin mi? Sana tavsiyem nokia mağazadan qt li uygulama yükle ilk önce daha sonra istediğin qt li uygulamayı yüklersin.

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
hitafnalsa konu dısı ama hazırladıgın cfw ne kadar zamanını aldı ve cok mu zor yapmak?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
yapacağın işe bağlı eklediğin modlar sorun çıkarabilir tekrar tekrar flashlayıp sorunları gözden geçirmen lazım. Ama 2-3 günde bitirilebilir. Dediğim gibi yapacağın işe bağlı

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
hmm.. cok saol eğer sıkmazsam seni birkac sorum olucak.mesela senin ev ekranı belle tarzı onu nasıl ayarlayabilirim elinde anlatım varsa daha iyi olur.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
rar şifresindeki adresi incele :D

afikcimbom

afikcimbom

Üye
öncelikle teşekkürler emeğine sağlık gerçekten çok iyi olmuş ama ben ekrandaki rehber çubuğuna isimleri ekleyemiyorum...

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bende ekleyemedim

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
belle modlu ile aynı tabanı kullanıyorum belle modlu da sorun yok bunda denemedim.

afikcimbom

afikcimbom

Üye
ben denedim olmuyo =))

----------Eklendi @ 12:42:37 ---------- Yazıldı @ 12:16:18 ----------

birde sanki sağ alt köşenin dokunmatik sensörü biraz aşağıya kaçmış gibi bu sorunu bir ben mi yaşıyorum acaba?

Progressivity

Progressivity

Üye
c6 ilk port edildiğinden beri süre gelen bir sorun rehber çubuğuna isim ekleyememek yada eklense bile fotograflı olarak çıkmaması, bunu şu şekilde çözmüştüm ben, flash atmadan önce ovi ile senkronize etmiştim teli ne olur ne olmaz diye sonra flashlayıp tekrar senkronize ettiğimde rehber çubuğuna istediğim isimleri ekleyebiliyordum ve resimleride çıkıyordu

_RYUK_

_RYUK_

Üye
merhaba ben ilk defa telefonuma böyle birşey yapacağım yardımcı olur musunuz

Üst Alt