anna belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
anna belle
arkadaşlar merhaba. Belki saçma olacak ama bı soru sormak ıstıyorum. Bende n8 var ve garantıyı bozmadan anna veya olursa belle yuklemek ıstıyorum forum u kurcaladım bıraz ama pek bişey anlamadım bırı bana anlatabılırmı lutfen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
garantiyi bozmamak şartıyla ancak annayı yükleyebilirsin daha belle çıkmadı sızıntısı var

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ama nasıl yapabilirim bunu ayrıntılı bi anlatım yokmu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tamam ama nasıl yapabilirim bunu ayrıntılı bi anlatım yokmu
Telefonun arama ekranında *#0000# yapın ve Seçenekler>Güncelleştirmeleri denetle deyin veya bilgisayarınıza Nokia Ovi Suite kurun ve telefonu bilgisayara bağlayıp yükleyin.

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Sağol ilgilendiğin için ama bende *#0000# den sadece 27 mb lik bi güncelleştirme gözüküyo Kafamı karıştıran kısım o zaten

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
yok mu cevap verebilecek kimse arkadaşlar 27 mb lik dosyayi indirdim onu da yüklemedi uyumlu değil diyo

cabal21

cabal21

Üye
sadece güncelleme dosyaları işte. nasıl windows da güncelleme geliyor sadece değişen dosyaları değişiyor buda tıpkı onun gibi. pr1.2 üzerinde sadece değişsenleri değiştirecek.

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes anladım da o dosyayı da uyumlu değil diye yüklemiyo ne yapmam lazım anlamadım bi türlü ya

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Telefonun arama ekranında *#0000# yapın ve Seçenekler>Güncelleştirmeleri denetle deyin veya bilgisayarınıza Nokia Ovi Suite kurun ve telefonu bilgisayara bağlayıp yükleyin.
ben aynen öyle yapıyorum ama hiçbir güncelleme yok diyor ovi suitetede hata veriyor

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaslar hallettim çok şükür. peki bu anna için tema oyun uygulama falan onları nerden temin edecez forum da varmı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes at belleyi napcaksın garantiyi flan :pro:

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
orijinal belle gelsin onu da atarız gardas bana anna için programlar lazım ;)

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bnm symbian 3 deyken yukledıgım oyunlar kayboldu ancak uygulama yoneticisinde oyunlar hala gözüküyor. symbian 3 dekı oyunları anna da da oynayabiliyormuyum yani tekrar yükleme yapmadan oynayabilmemin yolu var mı yoksa yenıden mı kurmam mı gerekecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt