Anna,Belle nedir telefonuma yapabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

severus snape

Üye
    Konu Sahibi
Anna,Belle nedir telefonuma yapabilir miyim?
Arkadaşlar 5800 XM telefonum var,gezinirken anna belle falan gördüm bunlar nedir. Kendi telefonuma yapabilir miyim? Zararı falan var mi?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bunlar symbian işletim sisteminin sürümleridir :) Seinin telefonun annadır . Nokıa'nın yeni çıkardığı telefonlarda mesela 603,701 gibi belle yüklüdür . 5800a orjinal olarak yok ama cwm olarak vardı forumda :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Bunlar symbian işletim sisteminin sürümleridir :) Seinin telefonun annadır . Nokıa'nın yeni çıkardığı telefonlarda mesela 603,701 gibi belle yüklüdür . 5800a orjinal olarak yok ama cwm olarak vardı forumda :)

5800 ne zaman anna oldu? Veya cfw ne zaman cwm oldu?:hmmm

Anna symbian ^3 işletim sistemi telefonlardaki ilk yazılımın adıdır..

Sonra Belle çıktı ve Anna kullananlar ,belleye güncelledi telefonlarını....
Şimdilerde FP1,FP2 Güncelllemesi çıktı,çıkıyor Fp1 ,Carla ;Fp2 donna adıyla geçiyor ve bunlar symbian işletim sisteminin son büyük güncellemeleri..bundan sonra ufak güncellemeler çıkar..

Gelelim 5800'a..orjinal anna belle yükleyemezsin fakat forumda bazı kişiler nokianin 5800 için olan orjinal yazılımını editleyerek belle görünümü kazandırıyorlar..cfw adıyla geçiyor forumda araştır bulursun..

Yani anna belle telefonlar farklı işletim sistemine sahip,senin 5800,farklı işletim sistemine sahip ,farklı kulvardalar yani..

Açıklayıcı yazmaya çalıştım ..:)

ANIL

ANIL

Admin
Anna ve belle'nin 5800 ile alakaları yok. Sadece görünüm olarak telefonuna kazandırabilirsin. 5800 işletim sistemi s60v5. Buradan yapılmış cfwlere bakabilirsin. S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü

codblackops2

codblackops2

Üye
kendi telefonununa orjinalı yükleyemezsin cfw olarak yüklersin o da cihazı yazılımsal olarak garanti dışına çıkarır,mesela telefon yere düştü ekranı kırıldı ,garanti kapsamına girer ..

Seçim sizin

- - - Eklendi - - -

onun dışında cfwlerin artıları var ;görsellik,hız,performans vs vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt