Love Prince
Üye
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Sazı Soksan Az xD
Яuhum saĐece bana Điz çöksün !.
Yüzündeki gülücükler ibaret bi maskeden ;D
ßenDen önce öpüLmü$ dudakLarda bana Dair cümLeLer aramam ßen...
MutLuLuk ßenimLe SakLambaç mı 0ynu0r? ELma Desem Çıkar mı ???
Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artik.Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere..
Asik olup izdirap cekecegime nezle olup burnumu cekerim (:
GONUL ISTERDIKI CAGRILARIMIZA CAGRI ATILSIN. GONUL ISTERDIKI SEVDIGIMIZ ARASIN! HERNEYSE GONUL BUNADA ALISIRSIN!
Seni seviyorum;elini kalbimn uzerinde hissettigm zaman uzuntulerimi alip onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi için
Hayatta Herkes Sadece Birisi İçin BENİM Diyebilir Ötesi Daima Emanettir..!
ask gülü dikeniyle avuçlamaya benzer ellerin kan içinde kalsada dikenlerin hesabini gülden soramazsin!!!!
Ölüm öncesi yorgunluk war gözlerimde; gölgem bile beni boğmak için fırsat kolluyor
Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat
Biliyorum sen "güneşsin" etrafınca binlerce gezegen var ama sende biliyorsun ki ben "dünyayım" ve bir tek bende hayat var!!!!!
σ кadaя qüzєL uηuтмuşuм кi haтıяLaмaγa кıγaмadıм
Aklımda bir şarkı hayalmde sen gölgem bile terketmş beni aylar öfkesni üstüme yıkmış meğer benim en vefalı dostum "YALNIZLIKMIŞ"
Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık değil korkaklıktır da!!!!
Güle Güle Yol Vericeksin Ki Ağlaya Ağlaya Geri Dönsün...
Bigün Pişman oLup dönerSe onu geLdiği giBi yoLLarım Ben heR haLimLe yanındakiLeRi soLLaRım (:
BiR keRe geLdimm Bu Dünya'ya aşK için ağLayamam Sen'den ayrııLıyoRum diyeRekk kaRaLaRı bağLayamam^^ ]
BeLki aradığını bende buLamamış oLabiLirsin ama bende buLduğunu çok arayacaksın !
İnsan Bir Çay Poşetine Benzer; Sıcak Suyun İçine Atana Kadar Gerçek Rengini Bilemezsiniz..!
& M u t L u y u m * N ê d ê n s i z .. ###
Bu Gözler Senindi Bi ZamanLar GeldinGittin Ve Bittin. Sende Şımdı Tıpkı Herkes Gibisin Yalancı Ve Yabancı.!
Gülebilmek İçin Başkasını Ağlatma! Çıkarların İçin Kimseyi Satma !! Akıllı ol adamın asabını bozma
ßir rüzqara kapıLdım qidiyorum.. sonu hayır'mı şer'mi ßiLemiyorum
Olmayacağını βile βile.. Қurduğum Hayalimsin Чine de )
BiLiyorum Her Çocuk Oyun Oynamayı Sever Ama... YanLış Parktasın
Sen Gittin Ya Çokda UmrumDa Ama ßak Bunu Sakın Unutma Kardeşlerim HaLa YanımDa ♥
İsteyipte SöyLeyemediğim Çok Şey Var. Kiminin |Yüzüne| Kiminin |GönLüNé|...!
Hayatta en deLikanLı şeyimdi Séni sewmek .. Ama bunu anLaman için DéLikanLı oLman qéRék ..!
Ne ondan ne bundan ne şundan! ALLAH'tan başka kimseden KorkMaM!
SanaL aLem işte daLqasız denize herkes KAPTAN..!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Яuhum saĐece bana Điz çöksün !.
Yüzündeki gülücükler ibaret bi maskeden ;D
ßenDen önce öpüLmü$ dudakLarda bana Dair cümLeLer aramam ßen...
MutLuLuk ßenimLe SakLambaç mı 0ynu0r? ELma Desem Çıkar mı ???
Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artik.Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere..
Asik olup izdirap cekecegime nezle olup burnumu cekerim (:
GONUL ISTERDIKI CAGRILARIMIZA CAGRI ATILSIN. GONUL ISTERDIKI SEVDIGIMIZ ARASIN! HERNEYSE GONUL BUNADA ALISIRSIN!
Seni seviyorum;elini kalbimn uzerinde hissettigm zaman uzuntulerimi alip onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi için
Hayatta Herkes Sadece Birisi İçin BENİM Diyebilir Ötesi Daima Emanettir..!
ask gülü dikeniyle avuçlamaya benzer ellerin kan içinde kalsada dikenlerin hesabini gülden soramazsin!!!!
Ölüm öncesi yorgunluk war gözlerimde; gölgem bile beni boğmak için fırsat kolluyor
Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat
Biliyorum sen "güneşsin" etrafınca binlerce gezegen var ama sende biliyorsun ki ben "dünyayım" ve bir tek bende hayat var!!!!!
σ кadaя qüzєL uηuтмuşuм кi haтıяLaмaγa кıγaмadıм
Aklımda bir şarkı hayalmde sen gölgem bile terketmş beni aylar öfkesni üstüme yıkmış meğer benim en vefalı dostum "YALNIZLIKMIŞ"
Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık değil korkaklıktır da!!!!
Güle Güle Yol Vericeksin Ki Ağlaya Ağlaya Geri Dönsün...
Bigün Pişman oLup dönerSe onu geLdiği giBi yoLLarım Ben heR haLimLe yanındakiLeRi soLLaRım (:
BiR keRe geLdimm Bu Dünya'ya aşK için ağLayamam Sen'den ayrııLıyoRum diyeRekk kaRaLaRı bağLayamam^^ ]
BeLki aradığını bende buLamamış oLabiLirsin ama bende buLduğunu çok arayacaksın !
İnsan Bir Çay Poşetine Benzer; Sıcak Suyun İçine Atana Kadar Gerçek Rengini Bilemezsiniz..!
& M u t L u y u m * N ê d ê n s i z .. ###
Bu Gözler Senindi Bi ZamanLar GeldinGittin Ve Bittin. Sende Şımdı Tıpkı Herkes Gibisin Yalancı Ve Yabancı.!
Gülebilmek İçin Başkasını Ağlatma! Çıkarların İçin Kimseyi Satma !! Akıllı ol adamın asabını bozma
ßir rüzqara kapıLdım qidiyorum.. sonu hayır'mı şer'mi ßiLemiyorum

Olmayacağını βile βile.. Қurduğum Hayalimsin Чine de )
BiLiyorum Her Çocuk Oyun Oynamayı Sever Ama... YanLış Parktasın
Sen Gittin Ya Çokda UmrumDa Ama ßak Bunu Sakın Unutma Kardeşlerim HaLa YanımDa ♥
İsteyipte SöyLeyemediğim Çok Şey Var. Kiminin |Yüzüne| Kiminin |GönLüNé|...!
Hayatta en deLikanLı şeyimdi Séni sewmek .. Ama bunu anLaman için DéLikanLı oLman qéRék ..!
Ne ondan ne bundan ne şundan! ALLAH'tan başka kimseden KorkMaM!
SanaL aLem işte daLqasız denize herkes KAPTAN..!