Anlatımlı Erkek Atkı ve Bere Takımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlatımlı Erkek Atkı ve Bere Takımı
anlatımlı erkek atkı modeli, anlatımlı erkek bere modeli, anlatımlı erkek bere ve atkı takımı, açıklamalı erkek bere ve atkı takımı, erkek bere modeli açıklamalı, erkek atkı ve bere takımı yapılışı, erkekler için atkı örneği, erkekler için bere örneği

Erkeklerin beğeneceği tarzda çok göze batmayan atkı ve bere takımının anlatımını sizler için paylaşıyorum. Bu kış erkek atkı ve bere öreceksiniz birde bu modeli göz atın. Yapımı oldukça kolay ve gayette güzel hanımlar. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin.



[h=2]Erkek Atkı ve Bere Takımı[/h] ATKI:
26 ilmek başlanır, ilmekler; 3 ilmek haraşo, 4 ilmek düz, 4 ilmek ters, 4 ilmek düz, 4 ilmek ters, 4 ilmek düz, 3 ilmek haraşo şeklinde dizilir. Her iki taraftaki 3′er ilmek atkı boyunca haraşo örülürken, ortada kalan 20 ilmeğe diyagramdaki model uygulanır, 200 cm örülüp, ilmekler bir defada kesilerek bitirilir. Atkının uçlllarına 20 cm uzunluğunda püsküller takılır, örülerek uçları bağlanır.

BERE:
58 ilmek başlanarak 4 cm 1 +1 lastik örülüp, diyagramdaki model uygulanır. Toplam boyu 24 cm örülerek ilmekler; 1 sıra; 1 ilmek düz, 1 dolama, 1 ilmek düz, 1 dolama… şeklinde dizilir. Dolama yapılan ilmekler şişten uzatılarak serbest bırakılır, örülen diğer ilmekler 1 .ilmeğin üzerinden geçirilip, bitirilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt