ismail
Üye
[Anlatım]Restart Tuşu Ekleme
Arkadaşlar bu konumuzda güç düğmesinde olan Telefonu Kilitle fonksiyonun yerine Yeniden Başlat fonksiyonunu atayacağız 
Gerekli Dosyalar...
(Tıklayın Link Halindeler)
1)
2)
3)
Başlangıç olarak;
LOCK PHONE 2 RESTART yamalarının hepsini c-e://patches klosörüne atın.
Sonra rompatcheri açıp hepsine basın ve yeşil yanan yani telinize uygun olan yama kalsın diğerlerini silin ve Add to auto deyin.
Sonra Yapmamız Gerekenler
1)z://resource/apps/SysAp.r14 dosyasını c:/ veya e:/ de herhangi bi klosöre kopyalayın ve salt okunur özelliğini kaldırın.
2) c2zMaker programını kurup açın ve genereta deyin ve hafıza kartında c2z.rmp yaması oluşsun. Sonra o yamayı c-e://patches klosörüne kopyalayın ve yamayı aktif edip Add to auto deyin.
3) c:/ veya e:/ de kopyalamış olduğumuz SysAp.r14 dosyasını mobilhex ile açıp metin düzenlemesi kısmına gelin ve Telefonu kilitle yazısının yerine Yeniden Başlat yazın ve kaydedin.
4) Kaydettiğiniz dosyayı c://recourse/apps klosörünün içine atın.
Sonra telefonu kapatıp açın ve güç düğmesine bastığınızda yeniden başlat fonksiyonunu görün

Not: Bana bunları öğreten Mesut Aktaş'a teşekkür ederim

Gerekli Dosyalar...
(Tıklayın Link Halindeler)
1)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2)
3)
Başlangıç olarak;
LOCK PHONE 2 RESTART yamalarının hepsini c-e://patches klosörüne atın.
Sonra rompatcheri açıp hepsine basın ve yeşil yanan yani telinize uygun olan yama kalsın diğerlerini silin ve Add to auto deyin.
Sonra Yapmamız Gerekenler
1)z://resource/apps/SysAp.r14 dosyasını c:/ veya e:/ de herhangi bi klosöre kopyalayın ve salt okunur özelliğini kaldırın.
2) c2zMaker programını kurup açın ve genereta deyin ve hafıza kartında c2z.rmp yaması oluşsun. Sonra o yamayı c-e://patches klosörüne kopyalayın ve yamayı aktif edip Add to auto deyin.
3) c:/ veya e:/ de kopyalamış olduğumuz SysAp.r14 dosyasını mobilhex ile açıp metin düzenlemesi kısmına gelin ve Telefonu kilitle yazısının yerine Yeniden Başlat yazın ve kaydedin.
4) Kaydettiğiniz dosyayı c://recourse/apps klosörünün içine atın.
Sonra telefonu kapatıp açın ve güç düğmesine bastığınızda yeniden başlat fonksiyonunu görün

Not: Bana bunları öğreten Mesut Aktaş'a teşekkür ederim

kardeş en yeni v3 modeli c5 galiba ondan uyusmuyo pek fazla