PriZm
Üye
Rom sorunu var.onu biliyoruz.ama birde halen daha 1.4 ghz diye daha iyi olduğunu sananlar var.galaxy s wonderdan pahalı ve amiral gemisi olduğu için kronik sorunların wondera göre daha az olması çok normal ayrıca 1.4 ghz ile alakası yok stock romda bir problem olduğu kesinleşti şuan yine 2.3.6 üzerinde çalışan bir oyun romu kullanıyorum ve stock romda dead trigger normal grafikte kasıp oyundan atarken bu romda yüksek grafikte çok az takılmayla oynuyorum tabiki s wonderdan iyi ama yurtdışından getirmeyle uğraşacağına wonder al daha iyi.
ona bakarsak pentium 4 3 ghz hızındaki işlemci core 2 duo 2.2 ghz hızındaki işlemciden dahamı hızlıdır? tabiki hayır.
Snapdragon ile Cortex A-8 arasındaki farkda aynen böyle.1.4 ghz yazınca hemen daha iyi sanıyorlar hemen atlıyorlar.aynı olay Galaxy S Plus içinde geçerli.
+ Chipset farkı var.Hummingbird(Exynos) epey eski.o.c yeteneği çok iyi değil.ama performansı yine Quallcomm MSM8255T'den daha iyi.
acaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu 



