Anlatım İsteyen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hayret siz burda galaxy wonder a sallıyosunuz ve Emma Watson la Kerim.336 burda yoklar geçen ben galaxy wonder hakkında birşeyler syledim demediklerinin birini bırakmadılar bana :) :aha

Rakip olarak Galaxy S seçilince pek kimsenin birşey diyebileceğini sanmıyorum :D Gpu ve işlemci overclocku ile swapı da oldumu S olur uçak :D

PriZm

PriZm

Üye

Rakip olarak Galaxy S seçilince pek kimsenin birşey diyebileceğini sanmıyorum :D Gpu ve işlemci overclocku ile swapı da oldumu S olur uçak :D

biraz sonra başarabilirsem bir ss koyacağım.dünyada ilk olacak :eller:

Türe

Türe

Üye
Swaplı stock rom + cf root + jb domination theme :ehe

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Multi screen olayı nedir ?

lazye

lazye

Üye
hackless bide uygulamaları hafıza kartında okutmayı anlat eminim çok kişinin yararına dokunur :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
lazye

lazye

Üye

O biliyormu bilmiyorumda benim bilmememin sebebi fazla uğraşmamam. Bahsettiğin şey uygulamaları sd karta taşıma değilmi ?

evet kardeşim :D bende bilmiyorum biri videolu anlatsa süper olurdu :D bi türlü yapamadım :angry:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim :D bende bilmiyorum biri videolu anlatsa süper olurdu :D bi türlü yapamadım :angry:

Ya o pek ideal bişey değil. Taşı bilmemne yap onu oraya at kaç saat bekle sonra uygulama açılmasın bilmemne felan filan filan... Aslında o yöntemi pek anlayamadım ben. Baya bi uğraşmama rağmen sd kartı kendi hafızası olarak görüyordu....

lazye

lazye

Üye

Ya o pek ideal bişey değil. Taşı bilmemne yap onu oraya at kaç saat bekle sonra uygulama açılmasın bilmemne felan filan filan... Aslında o yöntemi pek anlayamadım ben. Baya bi uğraşmama rağmen sd kartı kendi hafızası olarak görüyordu....

ama yinede NAWY ye soralım belki o biliyordur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt