Anlatım İsteyen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
galaxy s wonderdan pahalı ve amiral gemisi olduğu için kronik sorunların wondera göre daha az olması çok normal ayrıca 1.4 ghz ile alakası yok stock romda bir problem olduğu kesinleşti şuan yine 2.3.6 üzerinde çalışan bir oyun romu kullanıyorum ve stock romda dead trigger normal grafikte kasıp oyundan atarken bu romda yüksek grafikte çok az takılmayla oynuyorum tabiki s wonderdan iyi ama yurtdışından getirmeyle uğraşacağına wonder al daha iyi.
Rom sorunu var.onu biliyoruz.ama birde halen daha 1.4 ghz diye daha iyi olduğunu sananlar var.

ona bakarsak pentium 4 3 ghz hızındaki işlemci core 2 duo 2.2 ghz hızındaki işlemciden dahamı hızlıdır? tabiki hayır.

Snapdragon ile Cortex A-8 arasındaki farkda aynen böyle.1.4 ghz yazınca hemen daha iyi sanıyorlar hemen atlıyorlar.aynı olay Galaxy S Plus içinde geçerli.
+ Chipset farkı var.Hummingbird(Exynos) epey eski.o.c yeteneği çok iyi değil.ama performansı yin
e Quallcomm MSM8255T'den daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s wonderdan pahalı ve amiral gemisi olduğu için kronik sorunların wondera göre daha az olması çok normal ayrıca 1.4 ghz ile alakası yok stock romda bir problem olduğu kesinleşti şuan yine 2.3.6 üzerinde çalışan bir oyun romu kullanıyorum ve stock romda dead trigger normal grafikte kasıp oyundan atarken bu romda yüksek grafikte çok az takılmayla oynuyorum tabiki s wonderdan iyi ama yurtdışından getirmeyle uğraşacağına wonder al daha iyi.

Yurt disina gerek yok. Gir sahibindene al. Alternatif yol cok var..

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

Rom sorunu var.onu biliyoruz.ama birde halen daha 1.4 ghz diye daha iyi olduğunu sananlar var.

ona bakarsak pentium 4 3 ghz hızındaki işlemci core 2 duo 2.2 ghz hızındaki işlemciden dahamı hızlıdır? tabiki hayır.

Snapdragon ile Cortex A-8 arasındaki farkda aynen böyle.1.4 ghz yazınca hemen daha iyi sanıyorlar hemen atlıyorlar.aynı olay Galaxy S Plus içinde geçerli.
zaten samsungu biliyoruz satmak için yapar böyle şeyler ama dediğim gibi wonderın forumda çok fazla konu açılıp şu sorunu var bu sorunu var denmesi dediğin gibi stock rom yüzünden Allaha şükür bende kurtuldum

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Benim merak ettigim sey su. Türkiyede hemen atlıyolar 1.4 diye bizim millet :D acaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Benim merak ettigim sey su. Türkiyede hemen atlıyolar 1.4 diye bizim millet :D acaba yabanci ulkelerdedemi boyle. Mesela amerikada bi adam "wow ! 1.4ghz processor !! Amazing !!" diyip hemen atlıyormu :D
valla atlıyorlar herhalde :D çünkü çok satılan telefonların rom desteği iyi oluyor örnek olarak galaxy si söylememe gerek yok sanırım :D

PriZm

PriZm

Üye
Öyle olsaydı S Plus satışları Galaxy S den yüksek olurdu :D

Galaxy S şu ana kadar 25-30 milyon civarı sattı :)

- - - Eklendi - - -

Ben bu telefonu ne zaman bir android sürümü çalıştırmamaya başlarsa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum.mübarek Honeycomb bile çalıştırıyor.yetmemiş gibi;

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Öyle olsaydı S Plus satışları Galaxy S den yüksek olurdu :D

Galaxy S şu ana kadar 35 milyon civarı sattı :)

- - - Eklendi - - -

Ben bu telefonu ne zaman bir android sürümü çalıştırmamaya başlarsa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum.mübarek Honeycomb bile çalıştırıyor.yetmemiş gibi;

Oda doğru :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Olum ben telefon almaya wondera gidiyodum. Sonra icime bi his dogdu 0 wondermi yoksa ikinci el galaxy smi dedim. 1 saat kadar dusundum belli belirsiz bi guc beni galaxy s e yonlendirdi. Halbuki aklimdaki telefon hep wonderdı. Hikayeye bak ya :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
nawy sen note 2 almadın mı hala s sevdandan vazgeçemedinmi :D

PriZm

PriZm

Üye
Olum ben telefon almaya wondera gidiyodum. Sonra icime bi his dogdu 0 wondermi yoksa ikinci el galaxy smi dedim. 1 saat kadar dusundum belli belirsiz bi guc beni galaxy s e yonlendirdi. Halbuki aklimdaki telefon hep wonderdı. Hikayeye bak ya :D
:ah

- - - Eklendi - - -

nawy sen note 2 almadın mı hala s sevdandan vazgeçemedinmi :D
yukarıdaki mesajımı aynen kopyalıyorum :) :

:)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ne biliyim bi ara telefon kısmına notee 2 yazmıştında :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Benim arkadaşım galaxy wonder ı galaxy nexus I9250 den iyi sanıyor çünkü wonder 1,4 ghz diyor nedediysem kabul etmiyor :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ben gittiğimde beyazı kalmamıştı ya ne üzülmüştüm :(

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
forumda çocuğun teki 5800 xperia soladan iyi diye konu açmıştı onu hatırladım :D :zzz:

alaStar

alaStar

Üye
Hayret siz burda galaxy wonder a sallıyosunuz ve Emma Watson la Kerim.336 burda yoklar geçen ben galaxy wonder hakkında birşeyler syledim demediklerinin birini bırakmadılar bana :) :aha

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye

İsmail ben daha şaşırtıcısını yaşadım aklımd wonder vardı optimus black aldım şükürler olsun ki :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt