PriZm
Üye
30 dkdır program ile video çekmeye uğraşıyorumTelefon kapanıp duruyor , inşallah yarım saate kadar açacam konuyu
![]()
O.c u kapatsaydın video çekerken telefon kapanmazdı

30 dkdır program ile video çekmeye uğraşıyorumTelefon kapanıp duruyor , inşallah yarım saate kadar açacam konuyu
![]()

O.c u kapatsaydın video çekerken telefon kapanmazdı![]()
O zaman voltaj vererek stabil edebilirsin
Biliyorum , fakat öylede telefon çok kasıyor..

O zaman voltaj vererek stabil edebilirsin![]()
nasıl yapacaz anlat baalım
mesela benim telefon normal.kullanırkn bişey yok , hatta oyunlarda dead triggerde bile 0 kasma ama oyun oynarken ya 5 dk ya 30 dk yada 40 dk sonra telefondan ses çıkıyo donuyo ekranı. Hadi yap bakalım bunu stabil 
Saol reyiz eyvallahNstools ile.biraz sonra bendeki voltaj ayarlarını atarım

Aferin akıllı çıktın 

Saol reyiz eyvallah![]()
Bu arada anlatımı bitirdim video uploadda 10 dkya bu sefer kesin geliyor
- - - Eklendi - - -
En iyi governor performanceAferin akıllı çıktın
![]()

Bırak sen ext alanını yaw. gir benim konuya yap swapını rahatlabu swapı bi beceremedim a2sd bi türlü götmüyor ext yi

Performance ı sadece oyun yada ona benzer ağır işler yapacağım zaman ayarlıyorum.çünkü sürekli max saat hızında çalıştığından şarjı öldürüyor
![]()
Benim için farketmiyor. performancedede dursa şarj çok güzel gidiyor

bu swapı bi beceremedim a2sd bi türlü görmüyor ext yi

Bırak sen ext alanını yaw. gir benim konuya yap swapını rahatla
- - - Eklendi - - -
Benim için farketmiyor. performancedede dursa şarj çok güzel gidiyor
![]()
Bu arada devil idle var permanent felan onları ayarladınmı sen ?![]()
Devil idleyi sadece oyun oynamayacagım zaman ayarlıyorum.bazı oyunları tanımıyor ve bus/gpu hızı 100 mhz de kalıyor
Bizim galaxy sler neymiş be ....Dediklerim teker teker doğru çıkıyor değilmi?Dead trigger %5 kasma şuan bende.
Most wanted tereyağda paten yapar gibi çalışıyo zaten çok mutlu oldum lanBizim galaxy sler neymiş be ....
Galaxy W daha iyi diyenler var.bu telefon modifiye edildiginde S2 ile yarışıyor..
Lan galaxy wondera s ten iyi diyenleri bırak iyi telefon diyenler var. Boğazımı patlatıyorum anlatıyorum yine anlamıyorlar . Görüyorlar 1.4 ghz'i , ama alınca tırt....
Dediklerim teker teker doğru çıkıyor değilmi?Galaxy W daha iyi diyenler var.bu telefon modifiye edildiginde S2 ile yarışıyor..
Kısacası aynı imzamdaki gibi
Send With My Legend/Ultimate/Killer/Destroyer (etc.) Galaxy S Using Tapatalk
gösterelim gücümüzü 
Lan galaxy wondera s ten iyi diyenleri bırak iyi telefon diyenler var. Boğazımı patlatıyorum anlatıyorum yine anlamıyorlar . Görüyorlar 1.4 ghz'i , ama alınca tırt....
Bu savaşta yenik düşmeycez Aligösterelim gücümüzü
![]()

Aynen
S1 in gücünü tek bir hamle ile Galaxy S civarındaki telefonlarla yarıştıranlara gösterecem
Send With My Legend/Ultimate/Killer/Destroyer (etc.) Galaxy S Using Tapatalk