GalaxyNoteII
Üye
Tamam o zaman hocam. Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Aman hocam uykulu anlatma

Tamam o zaman hocam. Sabırsızlıkla bekliyorum![]()

Uykum var ama peki mademAman hocam uykulu anlatma![]()
Biraz enerjik anlatırım 
Uykum var ama peki mademBiraz enerjik anlatırım
![]()

30 dkdır program ile video çekmeye uğraşıyorumTelefon kapanıp duruyor , inşallah yarım saate kadar açacam konuyu
![]()

Merak etmeyin bu swap yöntemiyle 100 mb swap yapınca bile gözle görülür fark oluyor telefondaİnşallah hocam, kasıp duruyor cihaz deli oldum zaten Rom'da kısıtlı![]()

Merak etmeyin bu swap yöntemiyle 100 mb swap yapınca bile gözle görülür fark oluyor telefonda![]()

Yaw yok böyle bişey ya. Kaç saattir anam ağladı anca bitti video şimdide youtube ile uğraş![]()
Neyse video bitti busefer cidden diyorum yarım saate gelir video
- - - Eklendi - - -
Valla anlatana kadar boğazım patladı. Youtube videoyu yükler yükler tam yüklenince "yüklenemedi" derse artık kafayı yerim heralde...

Bitince buraya link atarsan sevinirim![]()

Video dönüştülemiyor diyor yeter artık 12 kere çektim videoyu

Video işleniyor diyor kaç saattir
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Video dönüştülemiyor diyor yeter artık 12 kere çektim videoyu
![]()
![]()
![]()
![]()
Bukadar zorlamayin adam Gecenin Bi Yarisi Resmen Çile Çekiyor
Kimsenin suçu yok zorlayanda yok estafurullah. Ben sizin için yapıyorum bunu , fakat aksilik çıkmasaydı daha iyi olurdu işte nasip değilmiş. Yarın kesin koyacam ama![]()

Yok ya cünüblük youtubeda değil benim telefondaBaşka siteye dener misin bir de Youtube'da vardır bi cunubluk![]()

Yok ya cünüblük youtubeda değil benim telefonda![]()

iyi geceler, rootlu bir telefonum var i9070, rom yüklemeyi düşünüyorum fakat normal bir anlatım bulamadım, genelde şu dosyayı flashlıcaksn şunu recoverlıcaksın yazılıyor hep, bu terimleride net olarak anlamadığım için riske giremiyorum, dediğim gibi telefon rootlu, odin ile yaptım, okadar xda da 1 2 güzel stabil rom var gibi ama stock mu, custom mu, uyumlumu vs hiç bir bilgim yok.