KxTR79
Üye
-
Konu Sahibi
-
uğraşma yedekleme al sonra flash at
Telefon Hackli olmalı + ( Rompatcher ve X-plore) programları kurulu olmalı. Daha rahat işlem için:
Başlarken Rompatcher den C2z4bin_Thumb_Belle yamasını aktif ediniz. Şayet Rompatcherde böyle bir yamanız mevcut değilse işte
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk başta ThemeEffectsBasePackageBelle Dosyasından Aknskinsrv. dosyası( Sys/bin dosyasının içindedir) hariç , (Skins ve Effects) leri C/Resource ye Kopyalayın.
Sonra Altta verdiğim linkteki Aknskinsrv dosyasını C/sys/bin dosyasının içine atın.
Sonra E de Effects klasörü oluşturun ve Efektleri içine atın , Telefonu yeniden başlatın ve Efektlerin tadını çıkartın.
DustoJniK dostum bendede 701(hacklı) var flashla yapmak istemıyorum bu efect işini senın yontemle deneyım dedım dedıklerını harfıyen yaptım olmadı acaba nerde hata yaptım
ust msajlarda fp1 ıcın yapdıgı yazılmıştı.flash galıba tek yontemı bekleyelelım bakalım.arkadaşım o yönten fp1 de geçerli olmuyor olabilir yani sadece belle sürümü içindir
Telefon Hackli olmalı + ( Rompatcher ve X-plore) programları kurulu olmalı. Daha rahat işlem için:
Başlarken Rompatcher den C2z4bin_Thumb_Belle yamasını aktif ediniz. Şayet Rompatcherde böyle bir yamanız mevcut değilse işte
İlk başta ThemeEffectsBasePackageBelle Dosyasından Aknskinsrv. dosyası( Sys/bin dosyasının içindedir) hariç , (Skins ve Effects) leri C/Resource ye Kopyalayın.
Sonra Altta verdiğim linkteki Aknskinsrv dosyasını C/sys/bin dosyasının içine atın.
Sonra E de Effects klasörü oluşturun ve Efektleri içine atın , Telefonu yeniden başlatın ve Efektlerin tadını çıkartın.
telefon hackli olmalı diyonda sorunda orda zaten fp1 için tam anlamıyla hack yok malesef hep res attırıyo tele hacklar fp1de en azından bnde öle
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...700-603-ve-701-guncelleme-videolu-629794.html
bu konuyu takip edersen FP1 i hacklersin..
evet arkadaşlar öncelikle merhaba
fp1 li telefonlara tema efekti yüklemek için adımlar
1:öncelikle flash atmak için herşeyimiz hazır olmalı yani flash atmak öğrenilmelidir(kolay)
2:navifirmden indirdiğimiz core dosyasını nokia cooker dosyasını açıyoruz.
3:dosyanın kilidini kırıyoruz bu işlem;
sağ üstteki kilit simgesine tıklayıp ordaki herşeyi 2B değilde 2C yapıyoruz.
4:bunu yaptıktan sonra resource dosyasının içindeki efekt klasörünü açıyoruz
5: eğer indirdiğimiz efekt dosyasının içeriği bunlarla aynı adlardaysa ve ne eksik ne fazlaysa efekt klasörünün içindekilerini siliyorsunuz ve indirdiğiniz efekt içeriklerini buraya yapıştırıyorsunuz.
6:kaydediyorsunuz dosyayı ve backup değilde orjinal dosyayı flash dosyalarının yanına koyuyorsunuz.
7:flash atıyorsunuz
8:işlem tamam
hiçbir sorumluluk kabul etmem .ben hiçbir zarar görmedim.
bildiğiniz gibi fp1 e eski yollarla efekt atılamıyor bildiğim tek yol bu.başka yol bilen arkadaşlar varsa bizide aydınlatsın
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?