Anlatım: 10202BE9 Klasörünü İçeren Modları Kurulabilir (.sis) Hale Getirin ve Flaşlamaktan Kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anlatım: 10202BE9 Klasörünü İçeren Modları Kurulabilir (.sis) Hale Getirin ve Flaşlamaktan Kurtulun
Sırf 1 satır için bile defalarca flaşladığımız olur. Çünkü 10202be9 klasöründe yer alan dosyalar sistem ayar dosyalarıdır. Kendi istediğimiz ayarları yapabilmek için defalarca flaş atmak işkence haline gelebilir. İşte bu ayar dosyalarını telefona sonradan kurulabilecek hale getirerek flaş atmaktan bir nebze kurtulabilirsiniz.

Neler gerekiyor?

Siscontents programı. İndirmek için (kurulum gerektirmez).
CFW'nizden kurmak istediğiniz herhangi 10202BE9 klasörü içinden seçeceğiniz dosya(lar).

Başlıyoruz:

1) Önce Siscontents programını açın. Program içerisindeyken Ctrl+N tuşlarına aynı anda klavyeden basın. "Desteklenen platformlar" arasından sadece "S60 5th devices" işaretleyin. Uyumluluk açısından iyidir. Yoksa direkt Tamam'a da basabilirsiniz.

2) Paket UID kısmındaki boşluğa "0x10202BE9" (tırnak işaretleri olmadan) yazın. Kurulum tipi olarak "Augmentation [SP]" seçin.

Sağlayıcı ismi'nin yanındaki boşluğa tıklayınca çıkan üç nokta (...) butonuna tıklayın. Çıkan yeni pencerede "Özgün sağlayıcı ismi" kısmındaki boşluğa programa vermek istediğiniz ismi yazın ve Yerel sağlayıcılara ekle'ye tıklayın. Daha sonra Tamam'a tıklayın.

Paket ismi'nin yanındaki boşluğa tıklayınca çıkan üç nokta botununa tıklayın. Çıkan yeni pencerede "UK English" karşısındaki boşluğa tıklayın ve program adını yazın. Daha sonra Tamam'a tıklayın.

3) Şimdi Siscontents içinden, [ i ] simgesinin yanındaki uygulama simgesine (İçindekiler) tıklayın. Öğe ekle > Dosya ekle'ye tıklayın ve kurmak istediğiniz dosyayı seçin (ör: Rofs\10202BE9\101F4CD5.txt).

Birden fazla dosya eklemek isterseniz bu adımı tekrarlayın. Başka dosyalar seçin.

4) Karşınıza "Dosya özellikleri" adında bir pencere gelecek. Burada "Hedef" bölümündeki kurulum dizininde yer alan ünlem (!) işareti yerine "c" yazmalısınız. Ör:

!:\private\10202be9\101F4CD5.txt

yerine

c:\private\10202be9\101F4CD5.txt

yapacaksınız.

Böylece program soru sormadan direkt telefon hafızasına kurulacaktır.

İşlemi yaptıktan sonra Tamam'a tıklayın.

5) Tekrar Siscontents ana penceresine döneceksiniz. Burada programdayken klavyeden Ctrl+S tuşlarına aynı anda basın ve dosyanın kayıt yerini seçip ismini de yazdıktan sonra Kaydet'e tıklayın.

Artık programımız hazır. Yalnız imzasızdır. CFW'nizde Installserver hack modunu kullandıysanız sertifika sorunu yaşamayacaksınız. Programı dilediğiniz gibi telefonunuza kurabilirsiniz. Programı telefonunuza kurduktan sonra telefonu yeniden başlatın. Tüm ayarlar geçerli olsun :oke:
 


lazye

lazye

Üye
bilmeyenler için çok işe yarayacak :D emeğe saygı :tşk:
 
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Bilmiyordum işime yaradı.Teşekkürler
 
u_cosar

u_cosar

Üye
Teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt