Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anket;Skype'ı kullanmayı düşünüyor musunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Anket;Skype'ı kullanmayı düşünüyor musunuz?
E-kolay'ın anketi
ua_yako
Üye
hiç dusunmedim aMa kuLLaniYoruM !
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
anketi açtım :')
FanaTürk
Üye
Skype neydi yahu? E-kolay'ın reklamını gördüm ama nedir bilmiyorum. Bu internet üzerinden sabit telefon görüşmesi mi yoksa?
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
bu yeni bi tür arkadaş edinme programı yüklüyosun kendi özelliklerini ayarlıyosn sonra arama yapıyosn
Yaş;15>18 falan
Cinsiyet; E , K gibi kriterleri ayarlıyıp muhabbet ediyosn isme göre vs. her tür arama var
FanaTürk
Üye
Aaa! Elektronik çöpçatan... : Tak fişi; bağla işi... :
tofy
Üye
ben kullanmam şahsen
__Midas__
Üye
bizim amcalar kullanıyo yurtdışında süper,fatura falan yok bağlantıda hızlı, e öyle arama kriterleri falanda varsa ... daha nolsun...
benim bilgisayarda yüklü ama internet yoq...
perfectlover
Üye
Skype kullanıyorum. Fakat E-Kolay'ın kampanyasını yeni duydum. Ne avantajı varmış ki?
Newwave
Üye
Skype de arama yapmanın dışında arkadaş bulma olayıda mı var çok ilginç geldi şimdi yükleyip bir deniyicem valla.
recepali
Üye
bunun bide telefon için olanını duydun bedava konuşuluyormuş doğrumu acaba yaw
Ozan
Admin
Evet skype telefon var, karsı tarafta da pc ye baglıysa telefon, konusabiliyorsunuz karsılıklı ama skype tamamen ücretsiz konusma saglamıyor, kredi yüklemeniz gerekecek ama çok ucuza mal ediliyor konusma + kalitesi süper.
nozden
Üye
tabi ki !!!!!!!!!!!!!
SHALLI
Üye
ücretsiz versiyonu yapılırsa belki kullanmayı düşünebilirim.