8 gb kaldırır diye biliyorum dedim denemedim ama neden olmasın ki ?
Kartı görür muhtemelen, doldurursn da ama kasar çok problem orda
Yoksa n73 yani boru değil![]()
8 gb kaldırır diye biliyorum dedim denemedim ama neden olmasın ki ?
Kartı görür muhtemelen, doldurursn da ama kasar çok problem orda
Yoksa n73 yani boru değil![]()

Aynen
boru değil .

Önemli değil, kullandığın programları falan telefon hafızasına atarsın, sadece hani resimdir, müziktir onları hafıza kartına atarsın pek sorun olmaz gibi...
Sen yine de hani 4gb alacaksan almadan önce dene görüyorsa problem olmaz, kasmanin önüne geçilir
Olmadı bloğu kapatırız![]()

ya bırakın alaha aşkına 4 gb benim eski canawar öle bi kaldırıyoduki içini müzik program doldurdum kasma k sı yok al kardeşim sen 4gb

Telefondan telefona değişir diye duymuştum arkadaşım.Yani 4 Gbda kasan N95 de gördüm,8i rahat kaldıran da gördüm.
Bence bi yerden bi 4gb kart bul,tak dene. Sonra elinde patlamasın![]()

Telefondan telefona değişir diye duymuştum arkadaşım.Yani 4 Gbda kasan N95 de gördüm,8i rahat kaldıran da gördüm.
Bence bi yerden bi 4gb kart bul,tak dene. Sonra elinde patlamasın![]()

yolluyorum sana

Nasıl yani
İki tane n73 var örneğin, biri çalıştırırken diğeri çok mu kasıyor aynı olmasına rağmen![]()
Koca bir :yolluyorum sana
![]()
Aynı doluluktaki 4gb lık kartı 2 farklı n73 e tak, ya ikisi de kasar ya da hiçbiri kasmaz, telefonun birinde blog falan kapalıdır 21 olmuştur ram, diğerinde ise 16 civarıdır ve programlar hafıza kartındadır o yüzden kasar ...
Yoksa telefonla alakalı değil, kullanıcı telefonunu kullanmayı bilirse telefon kasmaz![]()
''
n73 ME son sürüm, 4GB micro SD hafıza kartı+MiniSD adaptör= Kaldırıyor. Kasma masma yok. 3.6 GB dolu. Kullanıyorum. 4GB lık miniSD kart bulamamıştım ve böyle bir yöntem denemiştim. Elime 8GB micro SD geçerse onu da dener yazarım. Not: Telefon hafızası TAMAMEN BOŞ.