aNket !!! N73 4GB Hafıza Kartı kaldırır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

N73 4GB hafıza kartı kaldırmı ???

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
8 gb kaldırır diye biliyorum dedim denemedim ama neden olmasın ki ?
Kartı görür muhtemelen, doldurursn da ama kasar çok problem orda :)
Yoksa n73 yani boru değil :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Önemli değil, kullandığın programları falan telefon hafızasına atarsın, sadece hani resimdir, müziktir onları hafıza kartına atarsın pek sorun olmaz gibi...
Sen yine de hani 4gb alacaksan almadan önce dene görüyorsa problem olmaz, kasmanin önüne geçilir :)
Olmadı bloğu kapatırız :D

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil, kullandığın programları falan telefon hafızasına atarsın, sadece hani resimdir, müziktir onları hafıza kartına atarsın pek sorun olmaz gibi...
Sen yine de hani 4gb alacaksan almadan önce dene görüyorsa problem olmaz, kasmanin önüne geçilir :)
Olmadı bloğu kapatırız :D

Yardımın için saol :oke:
söylediklerin doğru aslında telefon hafızasını boş bırakırsan sorun olmaz heralde ...
olmadı bloğu kapatırız :ehe

BktsBcr

BktsBcr

Üye
denemedim ama kaldıracağını pek sanmıyorum:hmmm

OğuzcanAbi

Üye
ya bırakın alaha aşkına 4 gb benim eski canawar öle bi kaldırıyoduki içini müzik program doldurdum kasma k sı yok al kardeşim sen 4gb

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
    Konu Sahibi
ya bırakın alaha aşkına 4 gb benim eski canawar öle bi kaldırıyoduki içini müzik program doldurdum kasma k sı yok al kardeşim sen 4gb

Öylemi diyorsun ...Kullanmıssın demek
tamam kardesim en kısa zamanda alıcam deniyecem :oke:

ALByROCK19

ALByROCK19

Üye
Telefondan telefona değişir diye duymuştum arkadaşım.Yani 4 Gbda kasan N95 de gördüm,8i rahat kaldıran da gördüm.
Bence bi yerden bi 4gb kart bul,tak dene. Sonra elinde patlamasın :)

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan telefona değişir diye duymuştum arkadaşım.Yani 4 Gbda kasan N95 de gördüm,8i rahat kaldıran da gördüm.

Tamam kardeşim bende öyle yapmayı düşünüyorum .
En yakın zamanda deneyip buraya yazıcam ...

--------------- Ekleme ---------------

Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkürler arkadaşlar :oke:
Ankette durum pek iyi değil ama ben en yakın zamanda deneyip buraya yazıcam ...
Daha kesin bilgilerle konu açıklık kazanmış olacak :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Nasıl yani :D:D
İki tane n73 var örneğin, biri çalıştırırken diğeri çok mu kasıyor aynı olmasına rağmen :D
Koca bir : :kop::kop: yolluyorum sana :D

Aynı doluluktaki 4gb lık kartı 2 farklı n73 e tak, ya ikisi de kasar ya da hiçbiri kasmaz, telefonun birinde blog falan kapalıdır 21 olmuştur ram, diğerinde ise 16 civarıdır ve programlar hafıza kartındadır o yüzden kasar ...
Yoksa telefonla alakalı değil, kullanıcı telefonunu kullanmayı bilirse telefon kasmaz :oke:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani :D:D
İki tane n73 var örneğin, biri çalıştırırken diğeri çok mu kasıyor aynı olmasına rağmen :D
Koca bir : :kop::kop: yolluyorum sana :D

Aynı doluluktaki 4gb lık kartı 2 farklı n73 e tak, ya ikisi de kasar ya da hiçbiri kasmaz, telefonun birinde blog falan kapalıdır 21 olmuştur ram, diğerinde ise 16 civarıdır ve programlar hafıza kartındadır o yüzden kasar ...
Yoksa telefonla alakalı değil, kullanıcı telefonunu kullanmayı bilirse telefon kasmaz :oke:

'' telefonun birinde blog falan kapalıdır 21 olmuştur ram, diğerinde ise 16 civarıdır ve programlar hafıza kartındadır o yüzden kasar ...
Yoksa telefonla alakalı değil, kullanıcı telefonunu kullanmayı bilirse telefon kasmaz :oke:''

Muhtemelen arkadaşın anlatmak istediği belki bu olmuştur heralde ...
Ben en yakın zamanda deneyip konuya açıklık getireceğim :oke:

nfsnihat

nfsnihat

Üye
n73 ME son sürüm, 4GB micro SD hafıza kartı+MiniSD adaptör= Kaldırıyor. Kasma masma yok. 3.6 GB dolu. Kullanıyorum. 4GB lık miniSD kart bulamamıştım ve böyle bir yöntem denemiştim. Elime 8GB micro SD geçerse onu da dener yazarım. Not: Telefon hafızası TAMAMEN BOŞ.

jeshogh

jeshogh

Üye
n73 ME son sürüm, 4GB micro SD hafıza kartı+MiniSD adaptör= Kaldırıyor. Kasma masma yok. 3.6 GB dolu. Kullanıyorum. 4GB lık miniSD kart bulamamıştım ve böyle bir yöntem denemiştim. Elime 8GB micro SD geçerse onu da dener yazarım. Not: Telefon hafızası TAMAMEN BOŞ.

sallama arkadasım n73 4 gb okumuyor hadi okudu diyelim kasmıyor diyorsun KİMİ KANDIRIYORSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...