ANKET: en kaliteli belle hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habercii4

Habercii4

Üye
kurtulus40

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ben de daha kurtuluş abinin bellesini kullanmadım iler de bizim 701 içinde bir cwf yapar ama ne olursan olsun kurtuluş belle:good:

cihatyılmaz

Üye
kesinlikle kurtuluş 40

valent

valent

Üye
Tabiki kurtuluş 40

sedat_2425

Üye
kurtuluş 40

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
diğer sürümleri ve güncellemeleri kullanan arkadaşlar bi kere kurtuluş üstadın yaptığı belle 0609'u telefona flashlayın derim. o zaman anlayacaksınız vazgeçilmez olduğunu

anılbaran

anılbaran

Üye
orginal belle

valent

valent

Üye
Kurtuluş ustanın düzenlediği son sürüm süper açılşta bile çok hızlı

ka2000dir

ka2000dir

Üye
kurtuluş 40

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
1-2 ay içinde orginal belleyı hıç bıseye degısmem :D
Bundan eminimki 2 iki gun sonra h_ackli surume gecersiniz :)
gercektende bu taylor harıka yaa.. widgetler resmen arayuze yenı bır mukemmellık katmıs..
Demek oyle ha :( ben ugrasiyim didiniyim yardima gerek oldunda tek tek ilgileniyim ?
5800 cikmismi ?
Kurtuluş ustanın düzenlediği son sürüm süper açılşta bile çok hızlı

Butun doslara emege ugrasa deger verdikleri icin tesekkurler 1 kisi haric o biliyor kendini.

blackeagles76

Üye
orjinal belle ile kurtuluşun belle si arasında ne fark bilmiyom c7 henüz anna orjinali bekliyordum beni aydınlatırmısınız

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Kurtuluş40 tabiki süper hızlı ve yardım etmeyi seven böyle bir insanla karşılaşmadım eline sağlık üstad Kurtuluş40 akar alem bakar diyim ben ((=

hiksos

Üye
yok arkadas ben hepsini denedim nurani hariç ama içlerinde en stabil ve sorusuz calışanı kurtuluş hocamın bellesidir madness belle de güzel ama bisüre sonra sorun cıkartıyor ve cvp alamıyoruz ivo ise galeri de sorun yasatıyor kurtulus ta en ufak bisorun yok tamamen stabil calışıyor sorun cıktığında ise kurtulus ustat yardımınıza koşuyor cvpsız soru kalmıyor ayrısa son sürümne eklediği efekt gercekten cok basarılı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim deneyipte memnun kalmayan görmedim henüz

----------Eklendi @ 19:27:48 ---------- Yazıldı @ 19:11:03 ----------

oncelikle black eagles arkadasım sistem efektleri tamaiyle farklı onu da gec hackli ve sorunsuz bir telefonun oluyor yani yükleme yaptığında sertifika hatası vermiyor ya da yüklemek istediğin proyu imzalamak zorunda kalmıyorsun telefonun içinde gelen bi suru gereksiz programlardan kurtulup kurtulusun ayrı bi dosya olarak sunduğu yerden isteğe bağlı olarak istediğini yükleyebiliyorsun beğenipte kullanmak istediğin nefektler de buna dahil o yuzden kurtulusu bi dene derim anlatmakla olmaz denemen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt