Ankara'lılar

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ankara'lılar
14 Aralık saat 20:00'de Back House'a bekleriz. Supriz indirimler, çekilişler bu özel Gazi Universitesi gecesinde olacak. İster Gazi'li olun, ister olmayın, bekleriz.

Revengeful

Emekli Yönetici
İndirimler Gazililere özel yalnız

Yunkaai

Üye
Biz liseliyiz en iyisi evde sessiz sedasız marmara gold devirmeye devam

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
18'den kuçuksen malesef...

Yunkaai

Üye
18 im lise son. Hatta arada bir kendimi Dil tarihte okuyorum diye tanıtıyorum muhabbet oluyor

doctorrr

Üye
aülüleri dışlıyonuz siz gelmiycem. gazililerin durağında duruyorum diye bana gözleriyle dayak atıyorlar

Tepkiler: Oğuzhan

Revengeful

Emekli Yönetici
Benlik değil öyle ortamlar :/

Tepkiler: Furkan Emekli

Mert

Üye
fiyatlar da güzelmiş lan :/

doctorrr

Üye
Lan ben o fiyatlara kristal pavyona gider alem yaparım üstüne bi de paçacıya giderim

Tepkiler: Mert

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
fiyatlar da güzelmiş lan :/
Gel haftasonu Ankara'y. Back House çok güzeldir. Normalde de fiyatlar aşırı ucuz. Mekan da gayet güzel olunca bir anda vazgeçilmezim oldu, daimi müşteri oldum.

Mert

Üye
Gel haftasonu Ankara'y. Back House çok güzeldir. Normalde de fiyatlar aşırı ucuz. Mekan da gayet güzel olunca bir anda vazgeçilmezim oldu, daimi müşteri oldum.
bu haftasonu ablama sözüm var ona gidecem. abi fiyatlar hep mi böyle yoksa gazi'nin gecesi diye mi? eğer değilse normal fiyatlar nasıl? bilmiyodum ben bu mekanı, elim ayağım titredi gurbet ellerde

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu haftasonu ablama sözüm var ona gidecem. abi fiyatlar hep mi böyle yoksa gazi'nin gecesi diye mi? eğer değilse normal fiyatlar nasıl? bilmiyodum ben bu mekanı, elim ayağım titredi gurbet ellerde
Çok göz onunde değil bir apartmanda ve oraya giderken ilk başta ben nereye geldim lan diyorsun. Bilmemen normal yani beni de kuzenim goturmese ben de bilmezdim burayı.
Fiyatlar uygun. Shotlar 5 tl. Fıçı 7 lira. Çok sıcak bir ortam var. Bak daha 6-7 kez gittim mekanda çalışanlar tanıyor beni.

Tepkiler: Mert

Mert

Üye
iyimiş yaa. sakarya'da inn vardı biz oraya takılıyorduk arkadaşlarla, terası falan hoştu. senin mekanın fiyatları hoşmuş, radikal bi değişikliğe gidebiliriz

Tepkiler: Revengeful ve Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
iyimiş yaa. sakarya'da inn vardı biz oraya takılıyorduk arkadaşlarla, terası falan hoştu. senin mekanın fiyatları hoşmuş, radikal bi değişikliğe gidebiliriz
Ama hep aynı yere takılmak iyi olmuyor. Şu inn'e gideyim bir gün.