İyi geceler. Unutma, şirinleri yalnızca iyi çocuklar görebilir.neyse ben çıkıyorum 4 saat uyuyacam zaten![]()
Muhabbete bakıyordum yan sekmede açık kalmış@Joker Ya Burak uzaktan uzaktan izleme sapık gibi o ne öyle.Gel muhabbete dahil ol bari.
![]()

Çiftlik'e gidelim bence. Orada kokoreç çok güzel. Başka zamana artık.Korykos küçük hazırladığı için almıyorum artıkAma uzun zamandır tantuni yemedim. En son 33 tantuniden yemiştim, fena değildi. Porsiyon büyüklüğü güzel. Boşver tantuniyi. Gel gençlik caddesine kokoreç yiyek. Açık şu an hadi gel

O zaman bir gece beraber yeriz inşallah.Yahu millet kokoreç için ya çiftliğe ya da bizim buraya, pikolet'e, geliyor.

Bulursam Bahçelievler'de bulamazsam Kurtuluş'ta eve çıkacağım. Fiber nasıl olmaz anlamış değilim.Oğuzhan taşınma buraya. Az önce ttnet paketlerine baktım. AKK sınırım olmadığı için 8mbit internetle kazıklanma karşılığında kullanıyordum ama 200gblık 100 hızında internet buldum aynı fiyata alayım dedim. Hayır zaten fiber desteği yok burada, onu biliyordum ama fiberi geçtim fibersiz olanların hızlılarının bile alt yapısı yok burada. Ulan reklamda köydeki adam bile fiberliyoruz diyor, Ankara'nın merkezinde fiberleyemiyorum.