AnkaraGücü Başkanı Melih Gökçek'ten bomba gibi açıklama !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
nedense böyledir hep bu işler , kimse demez sütüm lekeli diye

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
beşiktaşta yapmıştır gsde ben diyorum ki hepsi ortaya çıksın eğer pislikler kalkacaksa artık kendi takımımımın bile ligden düşürülmesine razıyım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim de zaten karşı olduğum şey bu . zamanında buradan kasa kasa balıklar gönderildi cemal aydına (eski an.gcü başkanı) ki Samsunlu' dur kendisi..

geçen sezon son Adana maçında devre arasında dönen hatır şikelerini - ki 1 gol bulmasak düşüyorduk !

Rahmetli Menteşoğlu ( Hasbi Ağa ) döneminde gs ye değil , adnan polata ikram edilen şampiyonluğu ..

Fenerbahçenin son Mustafa Denizli dönemindeki 1-0 önde kapatılan ilk yarının ardından maçın ( Samsunspor Maçı ) 1-3 oluşunu .. vesaire vesaire ....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet kim yaptıysa çıksın ortaya ama hep fener tarafına yontulmasın..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
öyle değil abi ben öyleyim en azından ama yazık yani hasan doğan başkan çok iyiydi adamı öldürdüler mi diye düşünmüyor değilim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olabilir bu ülkede her şey olur..hepimiz seviyorduk..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
fenerin şampiyonluğunu kıskananlar uydurur ancak ve çok klasik uydurmalardan biri.. buna ancak çocuklar inanır ....bjk de sivasın şampiyon olmaması için ne oyunlar yaptı sivasspor şampiyon olsaydı kesin kafayı yerdi bjk:D galatasaray sivasa yenildim diye federasyona itiraz etti.. zoruna gitti ... sanki lig bunlara mahsus ..diğerlerini zaten takımdan saymıorlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gerekenler önümüzdeki hafta içi söylenecektir , Fenerbahçe klubü tarafından ...
Haberler benim tarafımdan eklenecektir . Tantana yapanlar da , güzel şekilde cevaplarını alacaklardır .

Millet kıskancından , nasıl saldıracağını bilmiyor yahu ...

ouSahin

ouSahin

Üye
2000-2001 yılında GS 5 - 1 Trabzon diye hatırıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...