jackalmami
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eyvallah sağolasın şubatta bizde asker olacağız bakalım gün sayıyoruz
hoşgeldin, arada kaynamasın
inşallah inşallahBi gelin hele, gösterecem size Şaka bi yana şimdiden hayırlı tezkereler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, o yeter
- - - Eklendi - - -
Hoşbulduk FurkanBen de iyiyim sağol
inşallah inşallahBi gelin hele, gösterecem size Şaka bi yana şimdiden hayırlı tezkereler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, o yeter
- - - Eklendi - - -
Ben kısa dönem yapacağım ya geçen amcaoğlu ile konuştum kısa döneme kapı açıp kapattıyorlarmış bitmez öyle 5 ay yaa
Selamün aleyküm dostlar
1 hafta gecikmeli de olsa, sonunda yeminimizi etmiş, evci izinimize kavuşmuş bulunmaktayız. Pazar günü saat 14:00'a kadar özgürüm
Nasılsınız bakalım? Bıraktığım gibisinizdir inşallah, mutlu mesut..
Allah Senin gibilerle karşılaştırsın inşallah be
hiç değişmemişsin
gel öğretiyim dedim gelmedimamibiz iyiyiz de sen nöördün guban. Çözdün mu angara ağzını?
Allah razı olsun sağolasın sana da hayırlı tezkerelerinşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off
O zaman yaşadı işte
- - - Eklendi - - -
Hiç bi güç yapamaz onu
ben büyük ihtimal posta yada ne biliyim er gazinosunda televizyon görevlisi olurdum
Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasınKimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda
Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasınKimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?