Ankara'dan Asker Selamı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ankara'dan Asker Selamı :)
Selamün aleyküm dostlar
1 hafta gecikmeli de olsa, sonunda yeminimizi etmiş, evci izinimize kavuşmuş bulunmaktayız. Pazar günü saat 14:00'a kadar özgürüm
Nasılsınız bakalım? Bıraktığım gibisinizdir inşallah, mutlu mesut..

Tepkiler: Tuba
Eyvallah sağolasın şubatta bizde asker olacağız bakalım gün sayıyoruz

CABBAR

Üye
Allah Senin gibilerle karşılaştırsın inşallah be

inşallah inşallah Bi gelin hele, gösterecem size Şaka bi yana şimdiden hayırlı tezkereler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, o yeter

- - - Eklendi - - -

Allah razı olsun sağolasın sana da hayırlı tezkereler inşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off

CABBAR

Üye
Ben kısa dönem yapacağım ya geçen amcaoğlu ile konuştum kısa döneme kapı açıp kapattıyorlarmış bitmez öyle 5 ay yaa

mami biz iyiyiz de sen nöördün guban. Çözdün mu angara ağzını?

Konu Sahibi
Allah razı olsun sağolasın sana da hayırlı tezkereler inşallah iyi birileri çıkar karşımıza yoksa o askerlik biraz zor biter hele bide göze battık mı ooof babam off

Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasın Kimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda

Göze iyi ya da kötü hiç bir şekilde batmamaya çalış. Varlığından kimsenin haberi olmasın Kimseye de karışma. Şafağı da umursamadın mı ohh.. Yediğin önünde yemediğin arkanda
ben büyük ihtimal posta yada ne biliyim er gazinosunda televizyon görevlisi olurdum bana öyle geliyo

Hayalet gibi olmak konusunda üstüme yoktur mesajı aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...