Ankara'da Rock/Metal gruplarının tişörtlerini vs satan yerler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ankara'da Rock/Metal gruplarının tişörtlerini vs satan yerler ?
Sanırım Karanfil'de varmış. Bilen arkadaşlar bildikleri yerleri yazarlarsa sevinirim.
Tişört, bileklik vs
Not: Konu dışı mesajlar atmamanızı rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: unforgiven63

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
Kızılaya karanfile gir onlar seni bulurlar zaten ordaki pasajların hepsinde var işbortada bile.
not:(klasik giyinen biriyim ilgimde hiç yoktur yardım amaçlı)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siyah giyinenleri takip edeyim :d:

----------Eklendi @ 18:35:19 ---------- Yazıldı @ 18:34:58 ----------

teşekkürler :D

''zeus''

''zeus''

Üye
Karanfil sokakta , kök çarşısının ikinci katında zird zop diye bir metal mağaza var , fiyatlar biraz uçuk ama aradığın şeyi kesinlikle ama kesinlikle bulursun , hepsi orjinal ve oficcal t-shirt ler var , adam yurt dışından getiriyo her neyse birde karanfil sokakta gama iş merkezinin giriş katında freak diye bir mağaza var orası rap-metal karışık, fiyatları da çok çok pahalı biyer ama bir çok ürün var , geçen ordan bi kemer alıyım dedim 45 tl dedi , bidaha da gitmedim açıkcası :D

• Beğen
Tepkiler: unforgiven63 ve Revengeful
CorbyW

CorbyW

Üye
Gaziantep'te Matrak Shop vardı. Arkadaşım 5 Tl ye TH küpesi, 25Tl'ye de TH t-shirt almıştı. Genelde rap-rock&metal çalışan mağaza. Ankara Atakule'de var diye duymuştum. Özel istekle getirtebiliysun demişlersi bir ara ama tuzludur. Sonuç olarak Matrak shop candır. <3 Mağaza bulamazsan internet sitesinden alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sagolun bır bakayım :D

----------Eklendi @ 21:11:33 ---------- Yazıldı @ 21:03:58 ----------

Karanfil sokakta , kök çarşısının ikinci katında zird zop diye bir metal mağaza var , fiyatlar biraz uçuk ama aradığın şeyi kesinlikle ama kesinlikle bulursun , hepsi orjinal ve oficcal t-shirt ler var , adam yurt dışından getiriyo her neyse birde karanfil sokakta gama iş merkezinin giriş katında freak diye bir mağaza var orası rap-metal karışık, fiyatları da çok çok pahalı biyer ama bir çok ürün var , geçen ordan bi kemer alıyım dedim 45 tl dedi , bidaha da gitmedim açıkcası :D
45 liraya kemer ha :D Fiyatıda orjinalmiş :ehe

nub

nub

Üye
Karanfil de kargaşaya git.Orda hiphop var selamımı söyle , indirim yaparlar :D

unforgiven63

Üye
ankaradaki karanfil sokağı bilgisi için teşekkürler. bugün bi keşif yapacam.:) sonra ek olarak editleyeceğim.

ankara dışında, van için;

turkuaz iş alışveriş merkezin üst katlarında pislick var rock/metal karışık bişeyler satardı. fiyatları uçuktu 30-50 arasıydı. bir de 2. bayisi var, o da turkuazın tam karşısında.

bunların dışında belediye binasının altında pasaj var. orda takı bileklik piercing dövme felan hepsini bulabilirsiniz. t-shirtler ise passjın sonundadır.

şanlıurfada 20 yılı geçmiş biri olarak, en son 3 yıl önce bi işportacı bişeyler satıyordu tezgahta. (yıldız meydanı denilen yerde) 2 hafta sonra yeni t-shirtler getirecem dedi. gittiğim de bi daha bulamadım adamı. 5 ay önce ankaraya gelmeden önce kale civarında köfte satarken adamı gördüm. neden tezgahı kaldırdına abi diye sorduğum da;

hiç sorma, bir gün cuma namazı çıkışı cemaat beni satanist diye linç etti(urfayı gören var mı bilmiyorum ama her 100 metrede bir bi cami çıkar karşınıza :) ) satanist propaganda yapıyorum diye üzerine de mahkemelik oldum. mahkemem halen sürüyor :)

Üst Alt