Ankarada 5800 telefonuma Symbian ^3 kurabilecek arkadaş var mı aranızda?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeBeY

Üye
    Konu Sahibi
Başlıkta gördüğünüz gibi yardımcı olma şansınızı var mıdır?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Symbian 3 kuramazsınız. Ancak, S60v5'in geliştirme FW'lerini yükleyebilirsiniz.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Symbian^3 nedir ki arkadaş, ben geçen android 2.3 kurdum, sonra windows kurdum, sıkıldım badaya çevirdim :kop:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
bthn_997

bthn_997

Üye
adresi yaz windows 7'yi kapıp geliyorum
yolla adresi pm'den

nonamex

Üye
Hahaha hohoho diye alay edeceğinize düzgün cevap vermeyi öğrenin. Ananızın karnından 5800'la doğmadınız :oke:

Symbian^3 GPU (grafik hızlandırma) desteği, daha yüksek miktarda işlemci gücü ve 5800'ın sahip olduğunun 2 kat fazlası Ram'e ihtiyaç duyar. O yüzden mümkün değil :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
şu yazıları okumaktan bıktım forumda onlarca kez soruldu :nono:

bthn_997

bthn_997

Üye
Hahaha hohoho diye alay edeceğinize düzgün cevap vermeyi öğrenin. Ananızın karnından 5800'la doğmadınız :oke:

Symbian^3 GPU (grafik hızlandırma) desteği, daha yüksek miktarda işlemci gücü ve 5800'ın sahip olduğunun 2 kat fazlası Ram'e ihtiyaç duyar. O yüzden mümkün değil :oke:

anamızın karnından 5800la doğmadık ama biraz forumu kurcalayıp sonra başlık açma yetimiz var çok şükür

ultrayer6

ultrayer6

Üye
konu açıp saatlerce cevap bekleyeceğine google'a yazsa "5800 symbian 3 yükleme" diye direk sonuçlar gelirdi karşısına yüklenmez diye...

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

NE YAPARSIN ARKADAŞ ESPİRİ İŞTE Bİ AN ARKADAŞ HEM ANDROİD HEM SYMBİAN ÜÇ SIKILDIM TEKRAR N8 KURDUM FALAN DEYİNCE DEVAMINI GETİRDİM :=) C6 YI DOĞRU DÜZGÜN HATASIZ KURAMIYORUZ Kİ SYMBİAN 3 E SIRA GELSİN :ehe

STaT!C

STaT!C

Üye

E güzel kardeşim 5800 a symbian^3 vb. farklı sistemler kurulabilse niye yeni çıkan telefonları alalım ki..

--Usta--

--Usta--

Üye
NE YAPARSIN ARKADAŞ ESPİRİ İŞTE Bİ AN ARKADAŞ HEM ANDROİD HEM SYMBİAN ÜÇ SIKILDIM TEKRAR N8 KURDUM FALAN DEYİNCE DEVAMINI GETİRDİM :=) C6 YI DOĞRU DÜZGÜN HATASIZ KURAMIYORUZ Kİ SYMBİAN 3 E SIRA GELSİN :ehe

aynen ya :d::d::d:

bthn_997

bthn_997

Üye
ios kuralım bence :ehe

erko merko

erko merko

Üye
senin bu dediğin 64 mb ramli bi bilgisayarda windows 7 çalıştırmak gibi imkansız bişey :ehe

EfeBeY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ne kızıyosunuz yaa bilmediğimiz için sorduk size.

Peki 5800 Fw veya C6 yapabilecek arkadaşım var mı Ankarada

SilentOne

SilentOne

Üye
aga yok s^3 ü hayatta port edilmez yha çok uqraştım bnde tel açıldımı 5 mb ramle flen mi gezcen sen peki

By_Casparov

By_Casparov

Üye
imkansızı istiyorsun... olsa bile o telin mezarını da hazırlamış olman gerekir dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt