Bu Tip Duyum Haberlerde Bu Kadar İtham Edici Suçlayıcı Ve Temeli Boş Bir Yorum Kesinlikle Olamaz.Tamam Yorumuna Saygı Duyuyorum Ama.Yok Baştakiler Piyon Falan Yani Arkadaşım Siyasete Balıklama Dalıp Burayı Siyaset Arenasına Çevirmene Hiç Gerek Yok.Ayrıca Benim Kuzenim Hala Subay Olarak Görev Yapmakda Ve Mayın Öyle Köylünün Falan Altından Kalkacağı Bir Yük Değil Yani Paranın 10da Birini Verecekmişsinizde Köylü Temizliycekmiş İsterse Paranın 10 katını Versin Ama Köylü O Yükün Altından Kalkamaz.Arkadaşlar Bence Bu Tür Konularda Yorum Yaparken Biraz Konunun Açıklığa Kavuşmasına Özen Gösterelim .Ayrıntılarınıda Bilip Ona Göre Daha Ayrıntılı Yorumlar Yapalım.
1.senin kuzenin hala görev yapmakta ne gördüki benim babam pkknın en hareletli dönemlerinde mardinde bingölde şırnakta görev yaptı gelmşsin bana bilmiyosun diyosun hayret bişey ya benim babam göreve gider 3 ay sonra görürdük saç sakal bir birine karışmış tanıyamazdık senin gibi bir çok türk insanını rahat rahat evde uyuması için canları hiçe sayıp saatlerce gece yollarda devriye gezerlerdi kaç kere pkk ile çarpıştı biliyomusun sen...
ondan sonra gelmişsin burda diyosunki benim kuzenim asker hadiya..
2.piyon olduklarını herkez biliyo sen anlayamadıysan senin sorunun onlar geldikten sonra bu ülkede neler satıldı bir araştır bakalım niye obama geldi barışmı getirdi sanıyosun sen neden iç anadolu ile ilgilendiler bilmiyosun galiba (Tabbiki bor için).Daha neler neler var...
3.Arkadaşım bana araştır öle gel tamam mı öncelikle devlet başaındakiler diyoki orası çok güzel arazi ordan tarım sayesinde çok para kazanacagız bizim okuldaki proflar hesapladı orayı temizleyip tarımdan yarar saglamak , zarara geliyo niyemi
çünkü temizletmek daha pahalı biz oraya mahsulü ekicez biçicez kaldırcaz para kazancaz ha güldürmeyin beni ya Buna astarı yuzunden pahalı denir; Önce devlet bir çiftçiye zaman ayırsın çiftçi batıyo tarktörüne mazot alamıyo ,kışı geçiremiyor, hasat kaldıramıyor niye para yok gübre mazot bunlar hep parayla devlet ne veriyo hiç bir şey boyuna zam mazota zam ,elektirige zam ama mahsule gelince ucuza alıyo neden mahsul çokmuş ey allahım ya politikaya bak...
4.
Ben kaçakçıların doğuda güneydoğuda atların eşeklerin arkalarına kocaman kalasları bağlayıp mayın tarlasına sürdüklerini ve hayvanın geçtiği yerlerdeki mayınların patlayarak yokolduğunu ve kaçakçıların buralardan geçtiklerine şahidim..
Murat kardeşim..
TSK ile ilgili neler biliyorsun bilmem ama TSK şu an üzerindeki baskıdan kurtulabilirse o mayınları PAŞA PAŞA ayıklar..
Saygılar
nekadar güzel açıklamış alperen arkadaşımız süpersin kardeşim dmek istedigim buydu işte bilen insan anlıyor
konumada yazmışım ne alakası var dersiniz diye belirtmişim söylemişim.Okumazsan yazdgımı sonra savunma amaçlı dersin tabiki konu dışı şeyler yazmayalım açıklıga kavuşturalım diye
kısacası ben burda devlet toprakları nsl birer birer sattıgını göstermeye çalışıyorum
hee sen anlarsın anlamazsın senin meselen
başakada bişey cevap yazmıyorum......
imzamda zaten çicero herşeyi anlatıyor