ankara ve ülkemiz için bugün elime geçen bir bilgiyi paylaşmak isterim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
ankara ve ülkemiz için bugün elime geçen bir bilgiyi paylaşmak isterim
arkadaşlar ankara esenbopğa havaalanını çevresinde hayvan barınaklşarıo vardır yani ahırlar...
valilikten gelen emir ile bunların tamamının kaldırılmasını istemişler..
daha detayları da var ama öncelikle ankara sabah ta çıkacak galiba haber...
sonuç olarak
bakınız değerlendirin.
tarımımızı yok etmek üzereler..
çiftçi rençber kalmadı..
tarlalar boş..
tmo çiftçiden aşdığı mahsülleri yıllarca ambarlarda sakladı ve mahvetti..
sonuçta ne oldu tarım gitti
şimdi hayvancılıkmta gidecek..
en sonunda
tam bağımlı TÜRKİYE mi ??

legend5858

legend5858

Üye
bence havalimanının çevresi güzel görünsün iye yapmışlardır başka bir yere taşınırsa daha ii olur ama

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
orası tamam ama havaalanı haricindeki bölümlerde de yani köyler de de kapatıyorlar...

arslansem

arslansem

Üye
Yorumsuz ya ne denilir ki...

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
ne diyelim diim

Cynical

Cynical

Üye
:hmmm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ülkeyi parça parça satıyorlar herkez uyuyor
yok mayını israiller temizliyecekmiş vee bakiyim o paranın 10da birnin benim köylüme bak nsl temizliyor saolsun baştakiler amerikanınn piyonu oldukları için her yeri satıyorlar
he diyceksiniz konu ile ne alakası var.
Türkiye tarım ülkesi tüm dünyda bunu biliyor bizim teknolojimiz olsa en iyimahsulu en iyi fiyatla üretir ve satarız dışarı bagımlı olmayız ama başatakiler bizi dışarı bagımlı yapmak için elinden geleni yapıyorlar

Doğan

Üye
yok mayını israiller temizliyecekmiş vee bakiyim o paranın 10da birnin benim köylüme bak nsl temizliyor saolsun baştakiler amerikanınn piyonu oldukları için her yeri satıyorlar
Türkiye tarım ülkesi tüm dünyda bunu biliyor bizim teknolojimiz olsa en iyimahsulu en iyi fiyatla üretir ve satarız dışarı bagımlı olmayız ama başatakiler bizi dışarı bagımlı yapmak için elinden geleni yapıyorlar

söyledklerine katılıyorum ama abi naptın yav köylü nasıl temizlesin mayını? :ss

Cynical

Cynical

Üye
Oof of..

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum size

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
bence havalimanının çevresi güzel görünsün iye yapmışlardır başka bir yere taşınırsa daha ii olur ama
topragım ora havalimanı cay bahcesi degil yani orda insanlar oturup cay kafe vsvs türistik bi yer degil...ordan ucaga binecen inecen bu kadar..bence cok yanlış bi karar havalimanın içine hayvanları doldursunlar... daha hoş bi görüntü olur:kop:

Cynical

Cynical

Üye
Sonra uğraş dur o hayvanlar bir yolunu bulup piste girince...

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye

Bu Tip Duyum Haberlerde Bu Kadar İtham Edici Suçlayıcı Ve Temeli Boş Bir Yorum Kesinlikle Olamaz.Tamam Yorumuna Saygı Duyuyorum Ama.Yok Baştakiler Piyon Falan Yani Arkadaşım Siyasete Balıklama Dalıp Burayı Siyaset Arenasına Çevirmene Hiç Gerek Yok.Ayrıca Benim Kuzenim Hala Subay Olarak Görev Yapmakda Ve Mayın Öyle Köylünün Falan Altından Kalkacağı Bir Yük Değil Yani Paranın 10da Birini Verecekmişsinizde Köylü Temizliycekmiş İsterse Paranın 10 katını Versin Ama Köylü O Yükün Altından Kalkamaz.Arkadaşlar Bence Bu Tür Konularda Yorum Yaparken Biraz Konunun Açıklığa Kavuşmasına Özen Gösterelim .Ayrıntılarınıda Bilip Ona Göre Daha Ayrıntılı Yorumlar Yapalım.

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Bu Tip Duyum Haberlerde Bu Kadar İtham Edici Suçlayıcı Ve Temeli Boş Bir Yorum Kesinlikle Olamaz.Tamam Yorumuna Saygı Duyuyorum Ama.Yok Baştakiler Piyon Falan Yani Arkadaşım Siyasete Balıklama Dalıp Burayı Siyaset Arenasına Çevirmene Hiç Gerek Yok.Ayrıca Benim Kuzenim Hala Subay Olarak Görev Yapmakda Ve Mayın Öyle Köylünün Falan Altından Kalkacağı Bir Yük Değil Yani Paranın 10da Birini Verecekmişsinizde Köylü Temizliycekmiş İsterse Paranın 10 katını Versin Ama Köylü O Yükün Altından Kalkamaz.Arkadaşlar Bence Bu Tür Konularda Yorum Yaparken Biraz Konunun Açıklığa Kavuşmasına Özen Gösterelim .Ayrıntılarınıda Bilip Ona Göre Daha Ayrıntılı Yorumlar Yapalım.
selamlar
köylü milletin efendisidir ama bahsi geçen yazıda olduğu gibi 10 bir fiyat ile olmaz bu iş..
ama aselsan ile olur...

Cynical

Cynical

Üye
Orduya zaten ödenek verildi ama yapamayız dediler. Ne Aselsan'ı?

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
selamlar
köylü milletin efendisidir ama bahsi geçen yazıda olduğu gibi 10 bir fiyat ile olmaz bu iş..
ama aselsan ile olur...

Demek İstediğim Şu Arkadaşım Çözümler Üretmek Veya Olağan Çözüm Önerilerini Sunmak Yanlış Değil.Tabiki Köylü Milletin Efendisidir Ama Olayı Köylülerimizin Çözebileceği Şekilde Lanse Etmek Aslında Konudan Arkadaşın Bi Haber Olduğunun Kanıtıdır.Aselsan da Bir Çözüm Önerisi Olabilir.Yani Çözümün Parçası Olmak Her Zaman İyidir.

umut7741

umut7741

Üye
arkadaslar bizim bilmediğimiz okadar sey varki bir gün bi bakcas bizde satılmışıs heryerde yapancı insanlar olacak ve kimse kimseyi tanımayacak bunun için cooookkkk aceler birşeyler yapılmalı

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Orduya zaten ödenek verildi ama yapamayız dediler. Ne Aselsan'ı?

selamlar Murat kardeşim.
sert yazı karakterine sahipsin ..
öncelikle belirtmek isterim..
TSK şu anda o bölgeyi çok rahatlıklaa ayıklayabilecek potansiyelde bir kurumdur...
Ancak bahsi geçen konuda o kadar ağır entrikalar varki TSK bile bunu ben yapamam dedi..
aselsanın elinde yapımı tamamlanmış mayın tarma cihazlşarı vardır.. ve bunların bir kısmı TÜRK yapımıdır..
Aselsan da ve TSK nın Mayın tarama t,imlerin elinde en son bulunan cihaz ise mayınların üzerinden çıkarmış olduğu bir nevi ısıyı algılayıp mayını bulan sistemdir...
Ben kaçakçıların doğuda güneydoğuda atların eşeklerin arkalarına kocaman kalasları bağlayıp mayın tarlasına sürdüklerini ve hayvanın geçtiği yerlerdeki mayınların patlayarak yokolduğunu ve kaçakçıların buralardan geçtiklerine şahidim..
Murat kardeşim..
TSK ile ilgili neler biliyorsun bilmem ama TSK şu an üzerindeki baskıdan kurtulabilirse o mayınları PAŞA PAŞA ayıklar..
Saygılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
1.senin kuzenin hala görev yapmakta ne gördüki benim babam pkknın en hareletli dönemlerinde mardinde bingölde şırnakta görev yaptı gelmşsin bana bilmiyosun diyosun hayret bişey ya benim babam göreve gider 3 ay sonra görürdük saç sakal bir birine karışmış tanıyamazdık senin gibi bir çok türk insanını rahat rahat evde uyuması için canları hiçe sayıp saatlerce gece yollarda devriye gezerlerdi kaç kere pkk ile çarpıştı biliyomusun sen...
ondan sonra gelmişsin burda diyosunki benim kuzenim asker hadiya..
2.piyon olduklarını herkez biliyo sen anlayamadıysan senin sorunun onlar geldikten sonra bu ülkede neler satıldı bir araştır bakalım niye obama geldi barışmı getirdi sanıyosun sen neden iç anadolu ile ilgilendiler bilmiyosun galiba (Tabbiki bor için).Daha neler neler var...
3.Arkadaşım bana araştır öle gel tamam mı öncelikle devlet başaındakiler diyoki orası çok güzel arazi ordan tarım sayesinde çok para kazanacagız bizim okuldaki proflar hesapladı orayı temizleyip tarımdan yarar saglamak , zarara geliyo niyemi
çünkü temizletmek daha pahalı biz oraya mahsulü ekicez biçicez kaldırcaz para kazancaz ha güldürmeyin beni ya Buna astarı yuzunden pahalı denir; Önce devlet bir çiftçiye zaman ayırsın çiftçi batıyo tarktörüne mazot alamıyo ,kışı geçiremiyor, hasat kaldıramıyor niye para yok gübre mazot bunlar hep parayla devlet ne veriyo hiç bir şey boyuna zam mazota zam ,elektirige zam ama mahsule gelince ucuza alıyo neden mahsul çokmuş ey allahım ya politikaya bak...
4.
Ben kaçakçıların doğuda güneydoğuda atların eşeklerin arkalarına kocaman kalasları bağlayıp mayın tarlasına sürdüklerini ve hayvanın geçtiği yerlerdeki mayınların patlayarak yokolduğunu ve kaçakçıların buralardan geçtiklerine şahidim..
Murat kardeşim..
TSK ile ilgili neler biliyorsun bilmem ama TSK şu an üzerindeki baskıdan kurtulabilirse o mayınları PAŞA PAŞA ayıklar..
Saygılar
nekadar güzel açıklamış alperen arkadaşımız süpersin kardeşim dmek istedigim buydu işte bilen insan anlıyor

konumada yazmışım ne alakası var dersiniz diye belirtmişim söylemişim.Okumazsan yazdgımı sonra savunma amaçlı dersin tabiki konu dışı şeyler yazmayalım açıklıga kavuşturalım diye
kısacası ben burda devlet toprakları nsl birer birer sattıgını göstermeye çalışıyorum
hee sen anlarsın anlamazsın senin meselen
başakada bişey cevap yazmıyorum......

imzamda zaten çicero herşeyi anlatıyor

Cynical

Cynical

Üye
Bu mesajdan sonra büyük ihtimal ceza alacağım ama neyse... Ordu ile ilgili düşündüklerimi sayıp dökmemen daha iyi olur herkes açısından. Şehit cenazesinde taziye etmek için yarıştıkları başı kapalı teyzeyi oğlunun yemin törenine sokmayan bir kurumdur benim için ordu. Kuzenim şu an yüzbaşı. Dedemi, ki kuzenimi taparcasına sever, sırf sakallı diye yemin törenine almadılar. Adam 50 yıllık sakalını kesmeyi düşündü sırf bu yüzden de müftü zor ikna etti. Ordu benim için budur.. Ötesi değil. Yaptıkları hiçbir açıklamaya da inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...