Ankara Da Berber

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sıhhiye 3,5liraya berber var panpa
makineyle giriyor saç kalmıyor onu da yamuk kesiyor amele :D Arkadaşın biri yapmıştı o da ayrı amele :D , pis fakir =Puygun bulursun la araştır 50lira neymiş lan 10-20 yeter =P iyi bir yer ara

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Fix :yuru

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Makinayı al vur direk

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
erkek kuaförüne git :)

Revengeful

Emekli Yönetici
14 yıldır aynı berberi kullanıyordum. Bizim mahallenin berberi. 5 lira ile başladık yola ve gittikçe arttırdı. En son 25 aldı bir dahada gitmedim. 3 aydır kestirmiyorum. Gidersem kuaföre giderim artık orasıda Red & White olur :DMaltepe'de 3 tane berber var. 2 si ucuz diğeri pahalı (bizim berber) aslında aralarında 100 metre anca varHatta 4

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
7 ay sonra saçım omuzlarıma geliyor ama yakışmıyor orası ayrı.. Amerikan traşı forever

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
14 yıldır aynı berberi kullanıyordum. Bizim mahallenin berberi. 5 lira ile başladık yola ve gittikçe arttırdı. En son 25 aldı bir dahada gitmedim. 3 aydır kestirmiyorum. Gidersem kuaföre giderim artık orasıda Red & White olur :DMaltepe'de 3 tane berber var. 2 si ucuz diğeri pahalı (bizim berber) aslında aralarında 100 metre anca varHatta 4
red white nerede :)

Metin MF

Metin MF

Üye
sakarya/erenler vedat berber akar saç sakal komple 8 tl :yuru

avast

avast

Üye
Site komple bayana erkek icin nekadar :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bahçelide vardı ama başka nerde şubeleri var bilmiyorum.paran yok olum napcan boşver :D
Bana değil la zaten :) benim saç düz o yüzden traşı kolay :) 5 liralık berberde oluyom :) ama arkadaşın saçlar çok dandik o da mecbur traştan anlayan biyer bulmak zorunda. Geçen bi kestirdi acaip komik olmuştu :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke