anıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
04.08.2012 12:02:10 anında aldığınız ve bir hafta süreli yasaklamanız bitmediği sürece sitemize giriş yapmanız yasaktır.
Lütfen yasaklanma sürenizin sonunu bekleyin "TransformerS34". Sahte hesap süresiz yasaklanmıştır.

:locked:

la mert' Alıntı:
Zararı olup olmaması önemli değil. Sonuçta banlı bir üye ve süresi bitene kadar gelemez. Eğer uzatırsa asıl hesabına da elveda demek zorunda kalacak. Ya gerçek bir sahte üye gibi çaktırmasın(ki bu mümkün değil. IP değiştirse bile 3-4 farklı yoldan bile bulabilirim kim olduğunu) ya da siteye süresi bitene kadar girmesin.
Bulabilirmiş kim olduğunu :d:
Gören de admin sanacak :D

Revengeful

Emekli Yönetici
04.08.2012 12:02:10 anında aldığınız ve bir hafta süreli yasaklamanız bitmediği sürece sitemize giriş yapmanız yasaktır.
Lütfen yasaklanma sürenizin sonunu bekleyin "TransformerS34". Sahte hesap süresiz yasaklanmıştır.

:locked:

Bulabilirmiş kim olduğunu :d:
Gören de admin sanacak :D
Şimdiye kadar IP kullanmadım ki ben :D IP'e mi güvenecem daha neler ? :D Sanırım bazı şeyleri bilmiyorsun :naughty:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Herkesin IP'sinin statik olması gerek IP'ye güvenebilmek için. Yoksa senelerdir giriliyor MaxiCep'e, tonla çakışma var IP'lerde... IP ne alaka :d:
Vah garibanım :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
IP'e güvenmiyorum demek ne demek zaten ? Üyeler sadece IP'den bakıldığını düşünüyor sürekli o yüzden diyorum :D IP den tespit ederler falan dedikleri için öyle yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt