"Dakara Boku wa H Ga Dekinai"
klavyenin üstüne oturarak isim uydurmuş adamlar
Millet anime önerirken One Piece falan diyor ben Dakara Boku wa H ga Dekinai dedimiydi olay bitiyor ortamın anime dehası ilan ediliyorum (en azından öyle hissettirecek bakışlarla karşılaşıyorum) 
Dakara Boku wa H Ga Dekinai ne durumda ?
Sorun yok keyfine bak bende yoğunum şu sıralar zaten![]()
Naruto Shippuuden hangi kanalda yayınlanıyor? Ben Kidz Animez'de izliyorum ama çok geç yayınlanıyo(21.00-23.00) ve genelde ev halkı bir arada oluyo kaçırıyorum.
Nasıl uydurmuşlar bilmemde toplum içinde söylemesi çok havalı oluyorMillet anime önerirken One Piece falan diyor ben Dakara Boku wa H ga Dekinai dedimiydi olay bitiyor ortamın anime dehası ilan ediliyorum (en azından öyle hissettirecek bakışlarla karşılaşıyorum)
![]()

İsmide çok cix 
Beni fazla sarmadı dakara bldkasjldksahldjashkdjas adlı anime
bakalim izliyoruz işteAnime bittiAma sonunu baya güzel yapmışlar ya
![]()
Animede en çok bu çocuğun çıplak kız resimlerini fotoğraf çeker gibi hafızaya kaydedip onlardan hayali bir kitap oluşturmasına gülmüştüm 
Uyumayın, otakularr!![]()

Shinigami olucam ben de

OVA'sı çıkmıştı onun 1 ay kadar önce onlara baktın mı ? OVA'sı güzeldi bayaAnimede en çok bu çocuğun çıplak kız resimlerini fotoğraf çeker gibi hafızaya kaydedip onlardan hayali bir kitap oluşturmasına gülmüştüm
- - - Eklendi - - -
Su uyur Bartu uyumaz![]()
Lisarada başta sevmiyorum diye yalan atıyodu bide 

Shinigami olucam ben de

UUu ol ol
- - - Eklendi - - -
Valla bartu abi O kısma çok güldüm ya hafızaya kaydediyo hahahaLisarada başta sevmiyorum diye yalan atıyodu bide
- - - Eklendi - - -
Bu arada bartu abi senden sağlam animeler çıkıyo varmı başka böyle güzeller![]()
Code Geass, FMA:Brootherhood falan bunlara bak.Bunlar uzunlar biraz hemen bitmez hem
Bu arada Code Geass'ın R1'ini izledikten sonra R2'yi izlemeyi unutma.
Oğlum Code Geass izle diyorum ya.Sana dünyanın -bana göre- en iyi animesi Code Geass diyorum.Sen kalkmış Dakara Boku wa H ga Dekinai falan izliyosunCode Geass, FMA:Brootherhood falan bunlara bak.Bunlar uzunlar biraz hemen bitmez hem
Bu arada Code Geass'ın R1'ini izledikten sonra R2'yi izlemeyi unutma.

Abi zaten bidaha anime izliyemiycem o yüzden güzel bişeyler istiyorum böyle![]()

Bi daha izleyemeyeceğim derken ? Neden ve ne zamandan sonra ? Başka öneri mi istiyorsun yani anlamadım tam olarak![]()

Bartu abi son 2 gün istediğim kadar izliycemde sonra tatile gidicem ablamın yanına izmire. O yüzden şimdiden izlemem gerekenleri izliyim daha sonra pc ye indiricem orda internet olmıycak hani izlerim falan o yüzden tabi telefondan gene forumdayım sizin yanınızda![]()
2 günde 50 bölüm izlerim dersen hemen Code Geass'a başla.Yok ecchi ile devam etmek istiyorum dersen şuan sana B Gata H Kei ya da High School of the Dead'i öneririm.