▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
"Dakara Boku wa H Ga Dekinai"

klavyenin üstüne oturarak isim uydurmuş adamlar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
"Dakara Boku wa H Ga Dekinai"

klavyenin üstüne oturarak isim uydurmuş adamlar

Nasıl uydurmuşlar bilmemde toplum içinde söylemesi çok havalı oluyor :ehe Millet anime önerirken One Piece falan diyor ben Dakara Boku wa H ga Dekinai dedimiydi olay bitiyor ortamın anime dehası ilan ediliyorum (en azından öyle hissettirecek bakışlarla karşılaşıyorum) :d:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Naruto Shippuuden hangi kanalda yayınlanıyor? Ben Kidz Animez'de izliyorum ama çok geç yayınlanıyo(21.00-23.00) ve genelde ev halkı bir arada oluyo kaçırıyorum.

creeper

creeper

Üye
Beyler Miyazaki'nin anime film setini indirdim ama hangisinden başlayacağımı bilemiyorum. Sizce Miyazaki'nin en iyi animeleri hangileri??

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Naruto Shippuuden hangi kanalda yayınlanıyor? Ben Kidz Animez'de izliyorum ama çok geç yayınlanıyo(21.00-23.00) ve genelde ev halkı bir arada oluyo kaçırıyorum.

Turkanime'den izlemeden daha iyi olur.

RowneSM

RowneSM

Üye

Nasıl uydurmuşlar bilmemde toplum içinde söylemesi çok havalı oluyor :ehe Millet anime önerirken One Piece falan diyor ben Dakara Boku wa H ga Dekinai dedimiydi olay bitiyor ortamın anime dehası ilan ediliyorum (en azından öyle hissettirecek bakışlarla karşılaşıyorum) :d:

Ahahah bak bu doğru işte bartu abi :kop:

- - - Eklendi - - -

Bartu abi birazdan "Dakara Boku wa H Ga Dekinai" izliycem :D İsmide çok cix :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni fazla sarmadı dakara bldkasjldksahldjashkdjas adlı anime

• Beğen
Tepkiler: RowneSM ve MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Uyumayın, otakularr! :D

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
RowneSM

RowneSM

Üye
Anime bitti :D Ama sonunu baya güzel yapmışlar ya :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy

Revengeful

Emekli Yönetici
Shinigami olucam ben de

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
RowneSM

RowneSM

Üye
Shinigami olucam ben de

UUu ol ol :D

- - - Eklendi - - -

OVA'sı çıkmıştı onun 1 ay kadar önce onlara baktın mı ? OVA'sı güzeldi baya :D Animede en çok bu çocuğun çıplak kız resimlerini fotoğraf çeker gibi hafızaya kaydedip onlardan hayali bir kitap oluşturmasına gülmüştüm :ehe

- - - Eklendi - - -

Su uyur Bartu uyumaz :naughty:

Valla bartu abi O kısma çok güldüm ya hafızaya kaydediyo hahaha :D Lisarada başta sevmiyorum diye yalan atıyodu bide :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada bartu abi senden sağlam animeler çıkıyo varmı başka böyle güzeller :naughty:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

UUu ol ol :D

- - - Eklendi - - -

Valla bartu abi O kısma çok güldüm ya hafızaya kaydediyo hahaha :D Lisarada başta sevmiyorum diye yalan atıyodu bide :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada bartu abi senden sağlam animeler çıkıyo varmı başka böyle güzeller :naughty:

Oğlum Code Geass izle diyorum ya.Sana dünyanın -bana göre- en iyi animesi Code Geass diyorum.Sen kalkmış Dakara Boku wa H ga Dekinai falan izliyosun :D Code Geass, FMA:Brootherhood falan bunlara bak.Bunlar uzunlar biraz hemen bitmez hem :ehe Bu arada Code Geass'ın R1'ini izledikten sonra R2'yi izlemeyi unutma.

RowneSM

RowneSM

Üye

Oğlum Code Geass izle diyorum ya.Sana dünyanın -bana göre- en iyi animesi Code Geass diyorum.Sen kalkmış Dakara Boku wa H ga Dekinai falan izliyosun :D Code Geass, FMA:Brootherhood falan bunlara bak.Bunlar uzunlar biraz hemen bitmez hem :ehe Bu arada Code Geass'ın R1'ini izledikten sonra R2'yi izlemeyi unutma.

Abi zaten bidaha anime izliyemiycem o yüzden güzel bişeyler istiyorum böyle :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Abi zaten bidaha anime izliyemiycem o yüzden güzel bişeyler istiyorum böyle :D

Bi daha izleyemeyeceğim derken ? Neden ve ne zamandan sonra ? Başka öneri mi istiyorsun yani anlamadım tam olarak :ehe

RowneSM

RowneSM

Üye

Bi daha izleyemeyeceğim derken ? Neden ve ne zamandan sonra ? Başka öneri mi istiyorsun yani anlamadım tam olarak :ehe

Bartu abi son 2 gün istediğim kadar izliycemde sonra tatile gidicem ablamın yanına izmire. O yüzden şimdiden izlemem gerekenleri izliyim daha sonra pc ye indiricem orda internet olmıycak hani izlerim falan o yüzden tabi telefondan gene forumdayım sizin yanınızda :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bartu abi son 2 gün istediğim kadar izliycemde sonra tatile gidicem ablamın yanına izmire. O yüzden şimdiden izlemem gerekenleri izliyim daha sonra pc ye indiricem orda internet olmıycak hani izlerim falan o yüzden tabi telefondan gene forumdayım sizin yanınızda :ehe

Tatil bitince devam edersin işte sorun yok :D 2 günde 50 bölüm izlerim dersen hemen Code Geass'a başla.Yok ecchi ile devam etmek istiyorum dersen şuan sana B Gata H Kei ya da High School of the Dead'i öneririm.

Üst Alt