▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bence yu–gi–oh u unuttunuz :) ilk animemdi ve yanlış hatırlamıyorsam 270 lere yakın bölümü vardı hikayesi olsun çizim olsun giriş müziği olsun çok sevmiştim 1 yıl önce anime olatak değil de beyblade metal fusion a acayip merak sarmıştım ayrıca tsubasa da çok dikkatimi çekerdi :) şimdi bakıcam bleach e çok uzun mu peki arkadaşlar

Yu-gi-oh! , pokemon, beyblade, shaman king, one piece (çoğu kişi izlememiş nedense çocukken), digimon zaten çocukluk, efsanelerimiz :tebessüm: Kült seriye başlayacaksan Bleach, One Piece arasından seçim yap derim.Naruto, Fairy Tail'e başlarda bulaşma sonradan izlersin merak edersen :)

Grubumuzun anti Naruto'cu elemanı Bartu görevine devam ediyor :ehe Tam provokatörüm he :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35

RowneSM

RowneSM

Üye

Yu-gi-oh! , pokemon, beyblade, shaman king, one piece (çoğu kişi izlememiş nedense çocukken), digimon zaten çocukluk, efsanelerimiz :tebessüm: Kült seriye başlayacaksan Bleach, One Piece arasından seçim yap derim.Naruto, Fairy Tail'e başlarda bulaşma sonradan izlersin merak edersen :)

Grubumuzun anti Naruto'cu elemanı Bartu görevine devam ediyor :ehe Tam provokatörüm he :kıskıs:

Ya aslında bana sormuştun ya hani ilk animenmi diye sao aslında çocukken izlediklerim sayılırsa ilk animem değil. Yu-gi-oh!, Pokemon , One piece , beyblade gibi animeleri izlemiştim çocukken :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bleach den başlıyorum :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yanılmıyorsam, Hellsing uzundu biraz..

- - - Eklendi - - -

Biter. :)

Hellsing değilde Hellsing Ultimate uzun evet.Arada oluyor öyle şeyler.Gintama'nın ilk bölümü (gerçi 1-2 diye geçiyor ama) GTO'nun ilk bölümü (One shot olması dolayısıyla sanırım) uzunlar hep.

Arkadaşlar şimdi birşey sorucam ben fantastik polisiyeyi izlesem sizce ondan önce izlemem gereken bir anime varmı yoksa direk başlıyımmı fantastik polisiyeden ?

Death Note tam başlangıç animesidir.Herkese hitap eder, herkes beğenir falan.Daha sonra daha karakteristik animelere yönelebilirsin.Benim önerim bu şekilde.Ha istersen kült serilerden de başlayabilirsin ama çok uzun oldukları ve bol bol filler içerdikleri için önermek istemedim başlangıçta.

Bir haftaya biter mi :hmmm

Filler bölümleri tamamıyla öğrenip izlemezsen biter de...Yinede baya vaktini alacaktır.Hesapla istersen her bölüme yaklaşık 20 dakika desen izleyeceğin bölüm sayısı 200 olsa birsürü dakika yapar :D

RowneSM

RowneSM

Üye
Kült ne oluyordu onuda bilmiyorum abi kusura bakma sanada çok yükleniyorum ama :dry:

- - - Eklendi - - -

Yalnız bir şey farkettim one piecenin 599. bölümü çıkmış daha yeni :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kült ne oluyordu onuda bilmiyorum abi kusura bakma sanada çok yükleniyorum ama :dry:

Film, dizi gibi şeylerde aşırı ilgi gören, efsane denilebilecek eserlere denir.TDK şöyle demiş tam olarak ; "Belli bir dönemde aşırı ilgi gören film". Anime adına konuşursak One Piece tartışmasız anime dünyasının uzun zamandır lideri.Naruto, Bleach, Yu-gi-oh!, Beyblade, Digimon, Pokemon, Shaman King, Afro Samurai gibi efsanelere kült eserler diyebiliyoruz :)

Ayrıca sorun yok bilmediğin her şeyi sor :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yalnız bir şey farkettim one piecenin 599. bölümü çıkmış daha yeni :ehe

Normaldir :D Son 40-50 bölümü izlemedim biraz biriksin sonra :kıskıs: Adamlar ne zamandır devam ediyorlar işleri çok zor.Biraz anime izle, manga oku sonra Bakuman'ın 3 sezonunu da izle.Mangakaların çektiklerini gör :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Konu Edit. bakayım olmuş mu :hmmm

RowneSM

RowneSM

Üye
Anladım abi sağolasın :) Şimdi ben gene kararsız kaldım ya eyer şiddetle tavsiye ettiğiniz bir anime varsa şimdi başlıyacağım :)

- - - Eklendi - - -

Bence iyi olmuş :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Gayet iyi olmuş.Yavaş yavaş çok daha iyi olur umarım.Başlığı incelerken kendimi turkanime'de gibi hissettim :ehe

Anladım abi sağolasın :) Şimdi ben gene kararsız kaldım ya eyer şiddetle tavsiye ettiğiniz bir anime varsa şimdi başlıyacağım :)

- - - Eklendi - - -

Bence iyi olmuş :)

Koş Death Note izle.Ardından devam ederim önerilere.Direkt uzun bir seriyle başlamaktansa kısa kısa animeler izleyip sevdiğin anime tarzını öğrenmen daha iyi olacaktır.Ecchi, harem, shoujo, shounen gibi.Direkt uzun bir seriyle başlarsan seni çok oyalar.En azından ben böyle düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca konuyu sadece anime ile kısıtlamaz, anime - manga genel konusu haline getirirsek daha güzel olur bence.Konuya yıllık manga satışlarını ekleyebiliriz mesela.İkisini birbirinden ayıramayız sonuçta :)

RowneSM

RowneSM

Üye
Şimdi türk animeden izliyorum abi eyw :) Ortalama kaç günde biter sizce bölümleri ne kadar bilmiyorum ama günde en az 20 bölüm izlerim.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Kontrol amaçlı bakayım dedim son düzeltmelerle tamamdır. :ok2:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şimdi türk animeden izliyorum abi eyw :) Ortalama kaç günde biter sizce bölümleri ne kadar bilmiyorum ama günde en az 20 bölüm izlerim.

Günde 15-20 bölüm izlesen 2 gün işte.Yanlış hatırlamıyorsam death note dizimag'tede var.Linkler kırılmışsa oradan da izleyebilirsin.Gerçi death note'u düzenli kontrol ediyorlardır da aklında olsun :)

RowneSM

RowneSM

Üye
Sağol abi şimdi başlıyorum bölüm bittikçe arada bakarım foruma :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar. manga konusunu sana bırakabilirim Bartu mesaj da belirttim konu içersinde herhangi bi mesaj da anime ile ilgili herşey paylaşılabilinir diye olur mu :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sağol abi şimdi başlıyorum bölüm bittikçe arada bakarım foruma :)

Tamamdır.Benden bu günlük bu kadar.İyi geceler :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim arkadaşlar. manga konusunu sana bırakabilirim Bartu mesaj da belirttim konu içersinde herhangi bi mesaj da anime ile ilgili herşey paylaşılabilinir diye olur mu :D

Tamamdır.Ben yarın akşama bir şeyler paylaşırım manga ile ilgili :)

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çünkü ben mangalara pek bakamıyorum vakit ayıramıyorum bi de kaynağım yok pek görev dağılımıyla bu iş daha iyi olur :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
beni yazmaman büyük bir hata :dry:

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Nerden geldin la bi an :D yazayım kardeşim ayıp ediyon sen anime izliyor muydun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kararımı verdim. Trinity Blood ile başlayacağım. Sonra Code Geass'ı izlerim. Sonra burada yazılı animelerden birini seçerim. :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt