RowneSM
Üye
Öncelikle üye listesi gelsin.Sonrasını yavaş yavaş düşünürüz.Mesela burada paylaştığımız görüntüleri birleştirip part part görüntü, wallpaper arşivleri paylaşabiliriz.Grup olarak çeşitli etkinlikler yapmalıyız ^.^
Yanlış hatırlamıyorsam konularda mesaj sınırı var.Sadece seçili bir kaç şeyi yerleştirebileceğiz yani.Bu yüzden ilk başlıktaki her karakteri iyice düşünmeli ve seçilmiş şeyleri oraya eklemeliyiz bana kalırsa.
Death Note ya da Code Geass izle derim o zaman.İlk death note'dan başlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Beğenmezsen başka şeylerde öneririm ama bi 5-6 bölüm izle bakalım.
- - - Eklendi - - -
Birde ne tarz istediğini yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.
Valla istediğim tarz sao türünden daha çok ama böyle can sıkmayacak bir şey olursa oda olur. Death note nasıl birşey ? Konusu ne yani ?
İlk olarak anime hakkında bilgiler ve anime ve manga haberleri yazıyorum bunlar güncellenecek her zaman. Dediğin gibi başa üye listesini yazayımBir de hemen hemen her gün bi animeyi ayrıntılı olarak paylaşayım derim nasıl olur.
Tamam onu ben ayarlıcam sorun yok
Olur güzel de olur ama 1. mesajda karakter sınırı ne kadar onu öğrenmek lazım
İlk olarak anime hakkında bilgiler ve anime ve manga haberleri yazıyorum bunlar güncellenecek her zaman. Dediğin gibi başa üye listesini yazayımBir de hemen hemen her gün bi animeyi ayrıntılı olarak paylaşayım derim nasıl olur.
Fantastik polisiye.İzleyipte beğenmeyen görmedim diyebilirim.Dehşet akıl oyunları var.Yok akıl oyunları falan istemem başka tarzda bir şeyler istiyorum diyorsan söyle ona göre öneride bulunayım
üye listesi yaparken isimlerin yanına da en sevdiğiniz karakterin adını yazayım diyorum ne dersiniz
- - - Eklendi - - -
Tamam onu ben ayarlıcam sorun yok
Kişi listesi yapılıcaksa benide yazarsanız sevinirim
- - - Eklendi - - -
Akıl oyunu tamda istediğim türden oldu bu yaBunu izliyim ben en çok akıl oyunları tarzında şeyleri severim zaten. Kaç bölüm bu acaba ?
Kişi listesi yapılıcaksa benide yazarsanız sevinirim
- - - Eklendi - - -
Akıl oyunu tamda istediğim türden oldu bu yaBunu izliyim ben en çok akıl oyunları tarzında şeyleri severim zaten. Kaç bölüm bu acaba ?
Ner neyse ya bölümün pek bi önemi yok sao yu 2 günde bitirmiştim buda her halde bi 3 gün sürer başladımmı bitirene kadar durmuyorum hani 1 gün izlemiyim yok
Sen bir izlede önerilecek anime bol
Ner neyse ya bölümün pek bi önemi yok sao yu 2 günde bitirmiştim buda her halde bi 3 gün sürer başladımmı bitirene kadar durmuyorum hani 1 gün izlemiyim yok
Bence yu–gi–oh u unuttunuzilk animemdi ve yanlış hatırlamıyorsam 270 lere yakın bölümü vardı hikayesi olsun çizim olsun giriş müziği olsun çok sevmiştim 1 yıl önce anime olatak değil de beyblade metal fusion a acayip merak sarmıştım ayrıca tsubasa da çok dikkatimi çekerdi şimdi bakıcam bleach e çok uzun mu peki arkadaşlar
Sende bendensin. Naruto'ya başladığımda günde 40 bölümden fazlasını izliyordum. Bi Naruto serisi birde Bleach'i böyle izlediğimi bilirim.
Yarın izlemeye başlıycam. Ha birde bi bölümü kaç dakika
Bir haftaya biter mi
Sende bendensin o zaman1 günde 2 seri bitirirdim öğrencilik yıllarımda.Ah ulan ah hep boştum ne güzel zamanlardı.Şimdi sadece haftada 3 gün boşum 3 ay tatil falan onları özledim ben
Normalde 25-35 dakika arası standart süredir animeler için.Opening, endingi çıkar 20-25 dakika de işte ona.Bir kaç seri ve bir kaç bölüm hariç bu hep böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?