00.00.00 Geldi.
spy ghost Üye anılbaran' Alıntı: ben kaçayım o zaman Genişletmek için tıkla ... Sen iki gün daha forumdan uzak kal bu sefer bomba gibi istek geldi ''Eee şey ne diycem. Bana cfw yapmayı öğretsene'' zaten önüne gelen de CWF yapayım diyordu
anılbaran' Alıntı: ben kaçayım o zaman Genişletmek için tıkla ... Sen iki gün daha forumdan uzak kal bu sefer bomba gibi istek geldi ''Eee şey ne diycem. Bana cfw yapmayı öğretsene'' zaten önüne gelen de CWF yapayım diyordu
spy ghost Üye hasane51' Alıntı: bu konuyu okuyor Genişletmek için tıkla ... gitmiş şu an sadece ben varım
spy ghost Üye ogzhnoTr' Alıntı: Androide s60v5 yükleniyor fakat s60v5 e android yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla ... sen ne diyorsun dayı
ogzhnoTr' Alıntı: Androide s60v5 yükleniyor fakat s60v5 e android yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla ... sen ne diyorsun dayı
spy ghost Üye hasane51' Alıntı: Android te s60v5 oyunları oynanabiliyor ama s60v5te android oynanmıyor Genişletmek için tıkla ... ters ilişki neyse tamam tamam
hasane51' Alıntı: Android te s60v5 oyunları oynanabiliyor ama s60v5te android oynanmıyor Genişletmek için tıkla ... ters ilişki neyse tamam tamam
ogzhnoTr Üye Konu Sahibi spy ghost' Alıntı: sen ne diyorsun dayı Genişletmek için tıkla ... Bi tane galaxy ace kullanıcısı bizim teknik sorunda font yükledim telefon açılmıyor demiştide o yüzden s60v5 bölümü ve galaxy ace kullanıcısı.
spy ghost' Alıntı: sen ne diyorsun dayı Genişletmek için tıkla ... Bi tane galaxy ace kullanıcısı bizim teknik sorunda font yükledim telefon açılmıyor demiştide o yüzden s60v5 bölümü ve galaxy ace kullanıcısı.