Enes
Üye
Biliyorum ben onları. Grogi Devrap'de gösterdi kişiliğini. Rap'ine gelince. Canlı olarak o kadar yavaş söylüyo ki felç oluyorum dinlerken.
abi hidranın twitter'a baksana bi, adam prim kaynağı arıyor, geçen gün norm ender'e falan sataştı.
Grogi 3 sene önce Sagoyla çalıştı, Kafile 2 albümünde şarkısı var Groginin.
ohoo metin rap dinleyen böyle yaparsa
grogiye diss atarak ünlü olmadı mı?
Biliyorum ben onları. Grogi Devrap'de gösterdi kişiliğini. Rap'ine gelince. Canlı olarak o kadar yavaş söylüyo ki felç oluyorum dinlerken.
- - - Eklendi - - -
ohoo metin rap dinleyen böyle yaparsa
Cepten diş farçası çıkarıp atmalar falan. hele ki attığı free ne beatle alakalı ne acapellaya benziyo öyle bağırdı sadece
abi videoyu dikkatli izle hidra'nın ayaklarına bak
Her diss ünlü etmez Metin.Diss gerekliyse ve hakediyorsa alkışlanır.Ama gereksiz ve prim içinse tutmaz ve piyasadan kısa süre içinde silinir.
Ben beyaz dişten başka şarkısını dinlemem Hidranın ezbere de bilmem. Ama Hidra Grogiden çok daha önde.. Groginin saçma sapan kafiye uydurmaları falan
İtiraf etmek gerekirse, Hidra'yı severek dinliyorum. 20'ye yakın şarkısını ezbere biliyorum. Grogi'yi de aynı şekilde.
Ben beyaz dişten başka şarkısını dinlemem Hidranın ezbere de bilmem. Ama Hidra Grogiden çok daha önde.. Groginin saçma sapan kafiye uydurmaları falan
Zorla Freestyle Hidra yı izledin mi
O doğru
Zorla Freestyle Hidra yı izledin mi
Grogi bunu yapsın bırakıyorum rap dinlemeyi
izledim gayet iyi
Grogi bunu yapsın bırakıyorum rap dinlemeyi
Grogi canlı söylerken aşırı yavaş söylüyo
Gören de sen Grogisin zanneder
Gören de sen Grogisin zanneder
lolaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?