swipe unlock uygulaması ekran koruyucularda olmalı :sirit:
iyavuzoz Üye Konu Sahibi anıl ağabeyin hatasını buldum swipe unlock uygulaması ekran koruyucularda olmalı
Black-killing Üye iyavuzoz' Alıntı: olum bak git - - - Eklendi - - - capsinize gül gül öldüm Genişletmek için tıkla ... Abdullah gül de gül gül öldü
iyavuzoz' Alıntı: olum bak git - - - Eklendi - - - capsinize gül gül öldüm Genişletmek için tıkla ... Abdullah gül de gül gül öldü
ANIL Admin İnsan özelden söyler ya bi admin görse ben ne yaparım olum Konuyu taşıdım yavizim bir de gör diye en üste aldım
İnsan özelden söyler ya bi admin görse ben ne yaparım olum Konuyu taşıdım yavizim bir de gör diye en üste aldım
iyavuzoz Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: İnsan özelden söyler ya bi admin görse ben ne yaparım olum Konuyu taşıdım yavizim bir de gör diye en üste aldım Genişletmek için tıkla ... özür dilerim appey yıldızlı konu
ANIL' Alıntı: İnsan özelden söyler ya bi admin görse ben ne yaparım olum Konuyu taşıdım yavizim bir de gör diye en üste aldım Genişletmek için tıkla ... özür dilerim appey yıldızlı konu
Nick Kalmamış Üye anılbaran' Alıntı: üstüme alınıyorum yahu Genişletmek için tıkla ... Konunun başlığını ANIL ağabeyin hatasını buldum diye değiştir bence
anılbaran' Alıntı: üstüme alınıyorum yahu Genişletmek için tıkla ... Konunun başlığını ANIL ağabeyin hatasını buldum diye değiştir bence