Angry Birds v 2.1.23 S60V5 Aranan oyun gelmiştir, android ve pc deki gibi .

Sponsorlu Bağlantılar

Repeal

Repeal

Üye
symbian^3 dağıtır... Çok hızlı.

berat2323

Üye
pc deki ile alakası yok zaten sesler çok kötü

mıttık

Üye
n8 icin yapildi ve mukemmel sonucta. ikiside symbian(her ne kdr n8 daha ust versiyon olsada) ve bu sadece 2 boyutlu bi oyun bence 5800 a orj. olani uyarlanabilir

• Beğen
Tepkiler: canii ve ngageee

ngageee

Üye
uygulanmaya uygulanır da firma nokia olunca böyle oluyo :) yarın öbürgün iphone a, htc ye, samsung a başka oyun çıkar n8 alanlar sap gibi kalır bu böyle malesef nokia da 550 TL vermiştim telefona (5800) elimde patladı 1 sene kullandım yarı fiyata satamıyorum nokia batıcak böle giderse ...

• Beğen
Tepkiler: ces5
ces5

ces5

Üye
    Konu Sahibi
pc deki ile alakası yok zaten sesler çok kötü

zaten öyle dedik ya, uyarlama sonuçta

--------------- Ekleme ---------------

uygulanmaya uygulanır da firma nokia olunca böyle oluyo :) yarın öbürgün iphone a, htc ye, samsung a başka oyun çıkar n8 alanlar sap gibi kalır bu böyle malesef nokia da 550 TL vermiştim telefona (5800) elimde patladı 1 sene kullandım yarı fiyata satamıyorum nokia batıcak böle giderse ...

pazar payı %37 den %25 e düştü gidişat bunu gösteriyor, ki samsung galaxy serisini çıkarmadan önceki istatistik bu. galaxy serisi de piyasaya bomba gibi düştü düşün artık x6 fiyatına galaxy ace var ve aralarında uçurum farklar var.

07oguz07

07oguz07

Üye
tşk

ces5

ces5

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

mardok

mardok

Üye
sağolasın

ces5

ces5

Üye
    Konu Sahibi
bitiren varmı oyunu ?

uzzy36

Üye
çok sağol oyun gayet güzel...

ONG_bag

ONG_bag

Üye
herkes bundan bahsediyo bi indirip deneyelim inşallah güzeldir. :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
başlığa bakarsak adamın android ve pc de angry birds oynamadığı belli:hmmmEmeğine sağlık yinede

ces5

ces5

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3341909' Alıntı:
başlığa bakarsak adamın android ve pc de angry birds oynamadığı belli:hmmmEmeğine sağlık yinede

Pc de oynadım arkadaşım, androidte oynamadım, sen bu versiyondan önceki angry bird ü oynadın mı? oynanış açısından pc deki gibi. tabi ki de aynı bölümleri aynı grafiği beklemek saçma olur. sonuçta symbian nerde andriod nerde.

--------------- Ekleme ---------------

herkes bundan bahsediyo bi indirip deneyelim inşallah güzeldir. :)

Dene dene, pcdekinin aynısı olmasada zevkle oynarsın

ozinyousan

Üye
nasıl yükleyeceğim birsürü dosya var ?

pro8181

pro8181

Üye
teşekkürler

yinemibamya1

Üye
Birebir aynı değil ama önemli olan eğlendirmesi oda hoşuma gitti emeğine sağlık allah razı olsun :ehe

talip333

Üye
çok sağolun bunun farklı bölümleri olan var mı bir başladım hemen bitti, çok iyiymiş

hasan0338

Üye
Arkadaşlar daha resmi olarak angry birds s60 a çıkmadı ama bazıları homebrew yapıyor.Pek başarılı olmuyor ama emekte var işin içinde

Üst Alt