FarklıBirDost Üye kardeş ben bu oyunu yükledim , oynadım, bitrdim ama gösterdiğim herkes bu oyunun orjinal olmadığını söylüyor . orjinali çıktı mı bir bilgin var mı?
kardeş ben bu oyunu yükledim , oynadım, bitrdim ama gösterdiğim herkes bu oyunun orjinal olmadığını söylüyor . orjinali çıktı mı bir bilgin var mı?
ahmetc503 asdsasd55' Alıntı: Nadir abi sen o rardan çıkarıp koysan telefondan giriorum internetede açamıyorum yaparsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... telefona rar açma programı indir (winrar) forumda mevcut
asdsasd55' Alıntı: Nadir abi sen o rardan çıkarıp koysan telefondan giriorum internetede açamıyorum yaparsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... telefona rar açma programı indir (winrar) forumda mevcut
aslan159 Üye bunu telefona nasıl yükliceğimi anlamadım arkadaşlar bir yardım etseniz benim bildiğim sis dosyasını setup gbi kuruoruz ama ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyrum .s
bunu telefona nasıl yükliceğimi anlamadım arkadaşlar bir yardım etseniz benim bildiğim sis dosyasını setup gbi kuruoruz ama ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyrum .s