Angry Birds v 0.0.1

Umarım diğer versiyonlarının da s60v5'leri çıkar, çok istiyordum bu oyunu n97'mde oynamayı, sonunda gerçek oldu,teşekkürler

hogao

Üye
Arkadaşlar hangi dosyayı indiriyoruz ve nasıl kuruyoruz.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hangi dosyayı indiriyoruz ve nasıl kuruyoruz.
istediğini indir, ama 2.ci büyük olanı indir rardan çıkarıp içinden çıkanı açmadan tele gönder kur..

Nadir abi sen o rardan çıkarıp koysan telefondan giriorum internetede açamıyorum yaparsan sevinirim

Teşekkürler Nadir.Ben 1.yi indirdim de 2.yle arasında ne fark var?Ayrıca oyun android oyunu.Nasıl uyarladın anlyamadım tebrikler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir abi sen o rardan çıkarıp koysan telefondan giriorum internetede açamıyorum yaparsan sevinirim
anlıyorum fakat jar dosyasının boyutu 4.7 mb dan büyük olduğu için siteye ekleme yapamıyoruz..

sonunda symbian 9.4 için çıktı eline sağlık nadir abi

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar oyunu kurdum kurdum n97 ye çok berbat sakın yüklemeyin grafik kalitesi berbat ötesi ve bu oyun orjinal rovıo angry birds değil başkası tarafından yapılmış

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar oyunu kurdum kurdum n97 ye çok berbat sakın yüklemeyin grafik kalitesi berbat ötesi ve bu oyun orjinal rovıo angry birds değil başkası tarafından yapılmış

biraz kasıyo ama eline sağlk

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler abi

saolun yha bnde bunu arıyordum

Level 45 Oyun Bittii Bana Dayancak bi oyun yok mu beeeee!

valla nadir helal olsun monty python u iyi çevirmissin birde sunu raging thunder 2 için yapsan ya garam çok tatlı olur Allahu alem eyvallah

samsung corby de çalışıyor, çok güzel

fbrdwn

Üye
nokia c5-03 te sorunsuz çalıştı elinize sağlık