Angry Birds Seasons Piglantis çıktı ! bize yine yok =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
çıksa iydi ama space gibi farklı olması daha iyi olurdu bi yerdens onra sıkıyo çünkü :) farklı bişeyi yoksa cidden gereksiz :)

PriZm

PriZm

Üye
çıksa iydi ama space gibi farklı olması daha iyi olurdu bi yerdens onra sıkıyo çünkü :) farklı bişeyi yoksa cidden gereksiz :)
farkı var bu sefer kuşları suyun altından fırlatıyoruz :) en az space kadar sevdim bölümleri bitirdim bile:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve DenizhaNq
u_cosar

u_cosar

Üye
gerek yok :d:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ben bazen şunu düşünüyorum; Geliştiriciler symbianı unutuyolar.

Ben bazen şunu düşünüyorum; Geliştiriciler symbianı s40 s60 serisi tam tuşlu(tam dokunmatik gibi bi laf oldu :D ) dede telefonları sanıyolar.

Ben bazende şunu düşünüyorum; Geliştiriciler ve yazılımcılar gerizekalı olduklarından ve qt dilini bilmediklerinden suçu nokia ya atıyolar.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
S3 bitti artık bunu anlamak bu kadarmı zor :D
yeni çıkacak uygulama oyunları isteyenler alsın iPhone alsın One X galaxy S3 ...
Şuan bizim telefonlar şimdiye dek ne varsa artık onlardan bi ibaret ufak bi ekosistem olarak tarihteki yerini almıştır..

• Beğen
Tepkiler: iatis ve AмσηR@
Dimi3

Dimi3

Üye
yeni çıkacak uygulama oyunları isteyenler alsın iPhone alsın One X galaxy S3 ...
Şuan bizim telefonlar şimdiye dek ne varsa artık onlardan bi ibaret ufak bi ekosistem olarak tarihteki yerini almıştır..

İşte bu kadar.. :good:

erdgnblt

erdgnblt

Üye

Bu nasıl bir teşvik!

Yeni telefon alcaklar Lumiayı beklesin Asphalt la elindeki oyunlarla biraz idare etsin.
Ne sürekli gereksiz para vereceğin iPhone
Ne berbat tasarım ve nereye gideceği belli olmayan htc
Ne de google ın kölesi samsung

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859, tempestshine ve Cihanî Sultan
SilentOne

SilentOne

Üye
Ben bazen şunu düşünüyorum; Geliştiriciler symbianı unutuyolar.

Ben bazen şunu düşünüyorum; Geliştiriciler symbianı s40 s60 serisi tam tuşlu(tam dokunmatik gibi bi laf oldu :D ) dede telefonları sanıyolar.

Ben bazende şunu düşünüyorum; Geliştiriciler ve yazılımcılar gerizekalı olduklarından ve qt dilini bilmediklerinden suçu nokia ya atıyolar.
lütfen ama alınıyorum bu arada programcılık okuyom ve alındım yani :(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
değişicek olsam tarla gibi android serengeti gibi iOs varken neden yeni ekilen tohum bahçesini alayım?
Kendim kullanmayacağım şeyi neden önereyim?
Neyse o..

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu nasıl bir teşvik!

Yeni telefon alcaklar Lumiayı beklesin Asphalt la elindeki oyunlarla biraz idare etsin.

bu söz ayakta alkışlanır ama ayakta alkışlama smileyi yok :alkis

Symbianize

Symbianize

Üye
Bu nasıl bir teşvik!

İPhone un nesine surekli para veriyorsun onu anlamadim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
oyunu oynadım ama gereksiz bir oyun yapmışlar, space ten sonra basit kalıyor yani bize çıkmasada olur

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ilginç bir olay. dünyada iphone ve android kullananlar çoğalmış olabilir ama bir o kadar da nokia kullanıcısı var. bunların hepside lisanssız kullanmıyor ya. örneğin chip sitesi sadece ios ve android için uygulamasını çıkardı, bir sürü nokia kullanıcısı siteyi topa tuttu. biz neyiz diye? ama site bu kadar talep olmasına karşın yinede çıkarmadı. uygulamaların ve oyunların çoğunun symbian için çıkmamasının ardında politik nedenler olabilir mi? insanları zorla o cihazlara yönlendirmek gibi.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu nasıl bir teşvik!

Ona bakarsak Nokia'nın geleceği de Microsoft'un kölesi olmak.

TheMadness

TheMadness

Üye
ilginç bir olay. dünyada iphone ve android kullananlar çoğalmış olabilir ama bir o kadar da nokia kullanıcısı var. bunların hepside lisanssız kullanmıyor ya. örneğin chip sitesi sadece ios ve android için uygulamasını çıkardı, bir sürü nokia kullanıcısı siteyi topa tuttu. biz neyiz diye? ama site bu kadar talep olmasına karşın yinede çıkarmadı. uygulamaların ve oyunların çoğunun symbian için çıkmamasının ardında politik nedenler olabilir mi? insanları zorla o cihazlara yönlendirmek gibi.

2016'da bitecek bir işletim sistemine uygulama yazmayı gereksiz buluyorlar.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

2016'da bitecek bir işletim sistemine uygulama yazmayı gereksiz buluyorlar.

dediğin gibi 2016. yani 4 sene var. bu kadar insanı hiçe saymaları anlamsız. ayrıca 2016 dan sonra cihazlar çalışmayacak diye bir kaide yok. kullanmaya devam edecek insanlar olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...