farkı var bu sefer kuşları suyun altından fırlatıyoruzçıksa iydi ama space gibi farklı olması daha iyi olurdu bi yerdens onra sıkıyo çünküfarklı bişeyi yoksa cidden gereksiz
![]()
en az space kadar sevdim bölümleri bitirdim bile
evet cidden gerekli o zaman teşekkürler
farkı var bu sefer kuşları suyun altından fırlatıyoruzen az space kadar sevdim bölümleri bitirdim bile
![]()

Olmasa da olur.Alt tarafı üç-beş işe yaramayan ve doğal olarak da lüzumsuz kuş...

Olmasa da olur.Alt tarafı üç-beş işe yaramayan ve doğal olarak da lüzumsuz kuş...

) dede telefonları sanıyolar.S3 bitti artık bunu anlamak bu kadarmı zor
yeni çıkacak uygulama oyunları isteyenler alsın iPhone alsın One X galaxy S3 ...
Şuan bizim telefonlar şimdiye dek ne varsa artık onlardan bi ibaret ufak bi ekosistem olarak tarihteki yerini almıştır..

S3 bitti artık bunu anlamak bu kadarmı zor
yeni çıkacak uygulama oyunları isteyenler alsın iPhone alsın One X galaxy S3 ...
Şuan bizim telefonlar şimdiye dek ne varsa artık onlardan bi ibaret ufak bi ekosistem olarak tarihteki yerini almıştır..
lütfen ama alınıyorum bu arada programcılık okuyom ve alındım yaniBen bazen şunu düşünüyorum; Geliştiriciler symbianı unutuyolar.
Ben bazen şunu düşünüyorum; Geliştiriciler symbianı s40 s60 serisi tam tuşlu(tam dokunmatik gibi bi laf oldu) dede telefonları sanıyolar.
Ben bazende şunu düşünüyorum; Geliştiriciler ve yazılımcılar gerizekalı olduklarından ve qt dilini bilmediklerinden suçu nokia ya atıyolar.

lütfen ama alınıyorum bu arada programcılık okuyom ve alındım yani![]()

Bu nasıl bir teşvik!
Yeni telefon alcaklar Lumiayı beklesin Asphalt la elindeki oyunlarla biraz idare etsin.
Ne sürekli gereksiz para vereceğin iPhone
Ne berbat tasarım ve nereye gideceği belli olmayan htc
Ne de google ın kölesi samsung

İPhone un nesine surekli para veriyorsun onu anlamadimBu nasıl bir teşvik!
Yeni telefon alcaklar Lumiayı beklesin Asphalt la elindeki oyunlarla biraz idare etsin.
Bu nasıl bir teşvik!
ilginç bir olay. dünyada iphone ve android kullananlar çoğalmış olabilir ama bir o kadar da nokia kullanıcısı var. bunların hepside lisanssız kullanmıyor ya. örneğin chip sitesi sadece ios ve android için uygulamasını çıkardı, bir sürü nokia kullanıcısı siteyi topa tuttu. biz neyiz diye? ama site bu kadar talep olmasına karşın yinede çıkarmadı. uygulamaların ve oyunların çoğunun symbian için çıkmamasının ardında politik nedenler olabilir mi? insanları zorla o cihazlara yönlendirmek gibi.
2016'da bitecek bir işletim sistemine uygulama yazmayı gereksiz buluyorlar.