Angry Birds Friends Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Friends Geliyor
Rovio'nun vazgeçilmez yaşayan efsanesi Angry Birds, yeni sürümü ile karşınıza geliyor.

Mobil dünyanın hiç şüphesiz en popüler oyunu olan Angry Birds, yenilenmeye devam ediyor. Sevilen oyunun Finlandiya merkezli geliştiricisi Rovio, yeni sürüm için düğmeye bastı. Serinin en son sürümü, Angry Birds Friends ismiyle anılacak.

Bu sürüm klasik Angry Birds çizgisinden kesinlikle sapmıyor ve bir konsept taşımıyor. Onu farklı kılan yönü ise adında gizli. Angry Birds Friends ile artık kimin en iyi Angry Birds oyuncusu olduğunu test etmek mümkün hale geliyor. Arkadaşlarınızla turnuvalar yapabileceksiniz. Yani bir nevi çoklu oyuncu destekli Angry Birds sürümü ile karşı karşıyayız.

Skor ve süre kaydı esasıyla oynanan Angry Birds Friends, 2 Mayıs’tan itibaren Google Play Store ve AppStore’da yer almış olacak.

[video=youtube;vPWSIb6o7zM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vPWSIb6o7zM[/video]

serihan

serihan

Üye
Bayılıyorum bu angry birds'e

Duran.Y

Duran.Y

Üye
haber için teşekkürler. Güzel bir düşünce olmuş muhakkak bu da çok sevilecektir.

Mynet.11

Üye
Bir sorum olucak;
HAFIZA KARTINI TELEFONA TAKIYORUM TEL DONUYOR BİR ZAMAN SONRA KENDİNE GELİYOR HAFIZA KARTINI GÖRÜYOR TIKLAYINCA HAFIZA KARTINI AÇMAYA / TELEFONDAN / Biçimlendirilsin mi diyor bçimlendir diyince işlem başarsız diyor :S

FAKAT Pc'ye taktıgımda hafıza kartını Takır Takır Çalişiyor Hiç bir şekilde Hata filan yok.

Şunuda Söyliyim belkide çözüm bnun içindedir ; hafıza kartı telefonun içindeyken USB ile bagladıgımda pc'den bir disk yerleştirin diyor telefonda takiliykende görmüyor :S

acaba Güncelleme filan mı yok bilgisii olan yardım edebilir mi ?

fk555897

fk555897

Üye
Ben zamanla sıkıldım ve sildim.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Bir sorum olucak;
HAFIZA KARTINI TELEFONA TAKIYORUM TEL DONUYOR BİR ZAMAN SONRA KENDİNE GELİYOR HAFIZA KARTINI GÖRÜYOR TIKLAYINCA HAFIZA KARTINI AÇMAYA / TELEFONDAN / Biçimlendirilsin mi diyor bçimlendir diyince işlem başarsız diyor :S

FAKAT Pc'ye taktıgımda hafıza kartını Takır Takır Çalişiyor Hiç bir şekilde Hata filan yok.

Şunuda Söyliyim belkide çözüm bnun içindedir ; hafıza kartı telefonun içindeyken USB ile bagladıgımda pc'den bir disk yerleştirin diyor telefonda takiliykende görmüyor :S

acaba Güncelleme filan mı yok bilgisii olan yardım edebilir mi ?
1=Hafiza Kartın Kaç gb
2=Zaten PC de takır takır çalışması lazım
3=5800 A güncelleme yok
4=Telefonun Kaldıramıyor olabilir Hafıza kartını
5=Hafıza Kartını pc ye tak yedeğini al biçimlendir telefona tak sorun devam etmiyorsa yedeklerini virüs taramasından geçir sonra at telefona

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Kaçıncı Angry Birds oyunu bu :ehe :tşk:

eren2934

eren2934

Üye
İnsan sıkılıyor sevmiyorum bu oyunu

Üst Alt