Angry Birds Bada Ya Kesin Gelicek (:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Bada Ya Kesin Gelicek (:
Bu oyunu 4 Gözle Bekliyorum (: Biyerlerde çıkmış ama türkiyede hala ses yok (: İşte Videosu..

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Gelecek ama ne zaman?Oyunun yeni sürümü çıktı biz daha eski sürümü göremedik.

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Aynen arkadaşım daha eskisini göremedik, Oyun üretilmiş zaten hazır galiba video'dan da belli oluyor,ama nezaman piyasaya sürülür o konuda bi fikrim yok (:

omaray

Üye
beş para etmez wawe falan hikaye bin pişman oldum satamıyorum valla teli satsam anında iphone alcam gidin win7 işletim sistemli tel falan alın bu tel beş para etmez.

cpt_jewels

Üye
wave 2 ye amaaaa

furkant

furkant

Üye
beş para etmez wawe falan hikaye bin pişman oldum satamıyorum valla teli satsam anında iphone alcam gidin win7 işletim sistemli tel falan alın bu tel beş para etmez.
1-win7 değil mobil7
2-mobile7nin uygulamaları bada dan daha az

bibooo

bibooo

Üye
Keşke doğru düzgün bir başlık atıp da açsaymışsın konuyu :) Malum bu videoyu çok çok önceden görenler var benim gibi ve umutlanıp bizde girdik bu konuya elle tutulur hiçbirşey göremedim :) Java versiyonu bile çıktı biz hala bekliyoruz.Gerçi javası gibi olucaksa hiç olmasın :D

mavrick

mavrick

Üye

:sahan2::sahan2::sahan2:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada konuyla alakası yok ama söyle bir programı bende wave imde istiyorum süper bişey

mvelten

mvelten

Üye
:sahan2::birak::sahan:

telefonu yana yana arıyanlar var satamıyomuşsun hikaye bunlar . beş para etmez de niye verdin 900 tl yi o zaman bi problem var sanırım ?

sırf angry birds yok diye zırıl zırıl zırlayanlara gülüyorum sadece :d:

• Beğen
Tepkiler: burakburti

aybek1453

Üye

bu arada konuyla alakası yok ama söyle bir programı bende wave imde istiyorum süper bişey

Bu olabilir mi?

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi

Bu Var Zaten Arkadaşım Yeni Çıktı :)) Wifi Üzerinden çalişiyor

burakburti

burakburti

Üye
:sahan2::birak::sahan:

telefonu yana yana arıyanlar var satamıyomuşsun hikaye bunlar . beş para etmez de niye verdin 900 tl yi o zaman bi problem var sanırım ?

sırf angry birds yok diye zırıl zırıl zırlayanlara gülüyorum sadece :d:

ahahahahaha =) wallahi haklısın kardeşim angry birds sanki çok lazım bi oyunda teli almadan önce gelip burda sorsaydın bize biz saten sana sölerdik olmadıgını ne yani sırf angry birds yok die tel kötümü oldu yanii bırak allah aşkına ya ayrıca mobile7 demişsin ve onla mukayese etmişsin git bak bakim kça tane oyunu uygulaması war mobile7 nin benim şuan 2 telim war biri samsung wave I 8500 dieri HTC HD2 windosw mobile deme bana ne dersen de Hd2 de windosws mobile 6.5 wardı bir tane adam gibi bi uygulama bi program bulamadım tele allahtan şimdi android yukledimde tel adam oldu ha hıza gelince hiç bir tel şuan waveden hızlı deil elimden geçmeyen tel kalmadı ıspatlayan varsa gelsin

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Keşke doğru düzgün bir başlık atıp da açsaymışsın konuyu :) Malum bu videoyu çok çok önceden görenler var benim gibi ve umutlanıp bizde girdik bu konuya elle tutulur hiçbirşey göremedim :) Java versiyonu bile çıktı biz hala bekliyoruz.Gerçi javası gibi olucaksa hiç olmasın :D

Üzgünüm kardeşim Kesin böyle diyen çıkar diye biraz dikkat ettim ama Pek olmamış gibi neyse ((:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt