--------------- Ekleme ---------------
Şimdi sana senin tarzınla cevap vereceğim. Senin yazılarından yaptığım alıntıları ve özellikle de o alıntılarda sonra yazdığım kırmızı renkli
"diyosun"ları iyi oku
nediyonuz siz ya allah'ım ne olsa beni suçluyorsunuz valla çok fena oluyorum yeter ama;neymiş henry nin feke nickiymiş nerden çıkarıyorsunuz bunları bu rada benim hakkımda veya benim ağzımla konu açan veya yorum yazan var mı?yoook eee neden böyle terbiyesizleik yapıyor anlamdım,neymiş kendime oy vermişim fake üyelik yapmışım
diyosun
Bak henry efendi. Millet neredeyse üç ayrı başlıkta senin bu fakelerinle dalga geçiyor. Sen daha
maxicep'in "m" sini duymamışken biz burada sabahlıyorduk. Bu yüzden yerini bil önce ve edebinle konuş. Ayrıca saçmalayan sensin. İmza yarışmasında sana oy veren üye rumuzlarına bakıyorum, o oylamadan sonra daha doğru düzgün aktiflikleri yok.Bunların fake olduğunu anlamamak için seninle aynı seviyede olmak lazım.
____________________________________________________________________________________
onlara tek sözüm şu
izin gibiler dünya da olamasa benim farkım nasıl farkedilecek...
not:amacım kırmak değil yapıcı olmak bu sözüm saçmalayanlara
diyosun
Bizim gibi doğru insanlar olmasa, senin gibi balon karakterlerin de farkedilemeyeceğini söylemişsin.Söylediklerinden bir tek buna katılıyorum. Aslında dilimin ucunda sana çok daha uygun sözler var ama , senin gibi birisi yüzünden banlanmaya gerek yok
________________________________________________________________________________
Evet Henry nickli arkadaşımızın genel baz alarak konuşuyorum
mesajlarında kesinlikle uyumsuzluk ve düşürücü olduğu düşünüyorum..Yönetimdeki arkadaşların da dikkatini çekiyordur bu.? Kısa bir örnek sadece spor bölümüne bakınız
Yazdıklarımızı emin olun inkar edecektir.
----
baz alınmak güzel hatta kıskanılmakta...ayrıca spor bölümünde tartışan arkadaş senden başkası değildir bende bunu yönetime dikkat çektirmek istemiyorum
ayrıca:benim açmış olduğum konulara cevap v.s yazma okey mi?

n:
diyosun
adam seninle dalga geçmek için baz almış, sen adamı ciddiye almışsın. Zaten seviyen burada kendini belli ediyor.
__________________________________________________________________________________
Ben maxicep'e üye oldum olalı senin kadar boş bir adam da görmedim açık söyleyeyim.Bu kadar sallayanı hele duymadım bile.
Youtube'nin süresiz kapatılacağının açıklandığı başlıkta demişsin ki
"işte bu süper olur İngiltere'ye dönmeme de az kaldı, orada youtube serbest nasıl olsa".Bunun üstüne ben sana şu yorumu yazdım
"henry1410 sen bir de İngliz miydin yav?".Ve her ne hikmetse bu zamana kadar profilinde şehir bilgisi kısmında Gaziantep yazarken, o mesajdan sonra şehir Londra(şu an g.antepteyim)oldu.Bu mesajı yazarken inan hem sinirleniyorum, hem de gülmekten karnım ağrıdı artık. Çizgi film karakteri gibisin ya.Hatta bir nevi turist ömersin.

Sana son olarak iki sözüm var. Ya yaşının adamı ol, doğru dürüst paylaşımlar yap, sitenin yapısına ayak uydur. Ya da git kendine daha uygun bir forum bul, ama dikkat et içeride ağırlıklı olarak 6-13 yaş gurubu üyeler olsun yoksa orada da aynı muameleyi görürsün. DİYORUM.
NOT: Değerli Maxicep üyeleri böye boş biriyle bu kadar uğraşmama şaşırabilirsiniz. Ama artık hasta etti beni. henry1410 rumuzlu üye burayı iyice çocuk bahçesine çevirmeye başladı.Birinin bir tepki vermesi gerekiyordu.