Anelka İtİraf Ettİ: büyük Kulüp özledim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Anelka İtİraf Ettİ: büyük Kulüp özledim
Yine mi sen!

Sezon başında Anelka’yı almak için büyük uğraş veren, Newcatle United’ın hocası Souness, Owen sakatlanınca yeniden Fransız yıldıza döndü
02.01.2006

Kapıyı çalacaklar
Sezon başında yaptığı transfer teklifleriyle Nicolas Anelka’nın aklını karıştıran Newcastle United, devre arası transferinde bir kez daha Fenerbahçe’nin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önceki gün Tottenham Hotspurs ile oynanan maçta yıldız golcüsü Michael Owen’ın ayağının kırılmasıyla forvet hattında büyük krize giren Siyah - Beyazlılar’ın, teknik direktör Greame Souness’ın gözdesi olan Fransız süperstar için önümüzdeki günlerde bir kez daha Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çalacağı öğrenildi.

Hiç vazgeçmemişti
Owen’ın ameliyat olacağı ve en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ünlü golcünün form tutmasının sezon sonunu bulacağı hatta Dünya Kupası’na yetişmesinin bile zor olduğu bildirildi. Bu bölge için takviyeyi düşünen Souness’ın, Anelka’yı bir kez daha gündemine aldığı belirtildi. İskoç çalıştırıcı, Owen’ın transferinden sonra bile Fransız yıldız için ısrarını sürdürmüştü. Newcastle’ın Luque’yi 10 milyon pounda İspanyollar’a satıp, Anelka için kaynak oluşturmayı planladığı öğrenildi.

Fanatik

--------

Bence göndermezler...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kalacak.!

__Midas__

__Midas__

Üye
2008 e kadar kontratı var kendide kalmak istiyor , gidemeeeezzzz....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fesfese miydi öle bişe deniyordu işte ondan..

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Bence Kalsın Ama 30 milyon Euro Verirlerse Satarız

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
İKİNCİ BİR ŞANS İSTİYORUM' - 03.01.2006 17:28:31

Fenerbahçe futbol takımının Fransız yıldızı Nicolas Anelka, ''Tekrar büyük bir klüpte oynamak için ikinci bir şansa sahip olmak istediğini'' söyledi.

L'Equipe gazetesine uzun bir demeç veren Anelka, özel hayatından, Fenerbahçe ve tekrar Fransız milli futbol takımına seçilmesine ilişkin sorulara ayrıntılı yanıtlar verdi.

''Fenerbahçe futbol takımında mutlu olduğunu ve 2006 yılında en büyük isteğinin sarı lacivertli takımının tekrar şampiyonluğu kazanması olduğunu'' belirten Anelka, ''önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de top koşturabileceğini, bunun kendisi için kesinlikle sorun olmadığını'' ifade etti.

Türkiye'den ayrılırsa tekrar İngiltere'de oynamak isteğini kaydeden Anelka, tekrar büyük bir kulüpte oynamak ve özellikle ailesini mutlu etmek için sarı lacivertli klüpte elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştığını söyledi.

Fenerbahçe'de başarılı bir futbol oynadığını belirten Anelka, oynağı mevkiden de oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Anelka, Fenerbahçe'nin grubundaki en zayıf takım olduğu için bu sezon ilk turda şampiyonlar ligine veda etmek zorunda kaldığını söyledi.

Tekrar Fransız milli futbol takımına çağrılmasını kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Anelka, ''Geri döneceğimi düşünmüyordum'' dedi.

Anelka, Dünya Şampiyonası'nda güçlü takımlar bulunduğunu ve kupayı almanın oldukça zor olduğunu belirterek, takımını üzerine kurulacak psikolojik baskının olumsuz sonuçlara yol açacağını söyledi.

İnançlı bir insan olduğunu ve şu ana kadar kimseye kötü davranmadığını belirten Anelka, daha önceki yıllarda Fransa milli takım teknik direktörüyle yaşadığı sorunlardan kendisinin sorumlu olmadığını söyledi.

Yeni yıl tatilini Paris'te geçiren Anelka, ilkbahar aylarında Fransa'da bir rap müziği içeren bir cd çıkartacağı belirtti ve Türkiye'de bir tekstil firmasını markasına ismini verdiğini sözlerine ekledi.

ShowTVnet.com

--------

Bu röportajlar hiç te hayra alamet değil...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geçen 2008'e kadar fenerdeyim dedi..

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(Mc_Kin &#064; Jan 2 2006, 08&#58;02 PM) [post=243447]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bence Kalsın Ama 30 milyon Euro Verirlerse Satarız
[/b][/quote]

abuvice

abuvice

Üye
&#39;Büyük kulüp özledim&#39;
Fener&#39;in Fransız yıldızı Anelka, &#39;Tekrar büyük bir kulüpte oynamak için ikinci bir şansa sahip olmak isterdim&#39; dedi

Kaynak: Miliyet.com.tr

S1FR3K1R1C1

Üye
Entresın Demekki fenerbahçe Çok küçük kulüp

hidayet

hidayet

Üye
büyüğün büyüğüde var anelka en büyüğünü istiyor

Salihyet

Salihyet

Üye
en büyükleri ırkçı [bnz;Man.utd,milan,barcelona,tüm ispanyol klupleri]
ırkçılık yapmayacak bi büyük kulup bulsun gitsin.hem bu adam her gün nasıl konuşucakki gazetelere dün başa bi haber yazıldı bu gün başka bunlar hep asparagass.inanmayın.adamla her gün roportaj yapacak değiller.

kurt bey

kurt bey

Üye
aziz başkan ne yapacak acaba. kesin anelka ben böle sölemedim sözlerim çarpıtıldı falan der

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu açıklama bu kadar kısa değil..&#33; Bi kısmını kesipte vererek yanıltıcı oluyorsunuz..

dark_akhyls

Üye
walla hiç kimse kusura bakmasın büyük klup para ile olmuyo.... bence normal.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...