androit lg p503 yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
androit lg p503 yardım lütfen
ilk androit işlemcisi olan telefon aldım. Hiç bir şey anlamayan birisi olarak dogru cevapları alabilmek sorulması
gereken soruları dahi bilmiyorum. :) 250mb net paketi aldım en verimli şekilde nasıl kullana bilirim masa
üstü görünümden nasıl çıkabilirim androit 2.2.2 kurulu şekilde telefonumu aldım androit işlemcisini nasıl güncelliyip
yükselte bilirim root nedir iyi bişeymi yapmalımıyım telefonum garantı kapsmına çıkar mı?
telefonlar için en iyi wep tarayıcı nedir bir ara mini minomuydu neydi öyle bişey vardı çok konuşulmuştu
resimlere bakmak vido izlemek çok fazla kota harçarmı
önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum konuyu yanlış yere açtıgımın farkındayım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan. Fakat Android işletim sistemidir , işlemci değil. Kotayı az kullanmak istiyorsan fazla video izleme ve kesinlikle opera mini kullan istersen Opera ayarlarından da görüntüleri kapatırsın ve böylece daha az kullanmış olursun.

- - - Eklendi - - -

Bildiğim kadarıyla Root edersen garanti kapsamı dışına çıkar ayrıca yazılım güncellemen için firma tarafından yayınlanması gerekir.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan. Fakat Android işletim sistemidir , işlemci değil. Kotayı az kullanmak istiyorsan fazla video izleme ve kesinlikle opera mini kullan istersen Opera ayarlarından da görüntüleri kapatırsın ve böylece daha az kullanmış olursun.

- - - Eklendi - - -

Bildiğim kadarıyla Root edersen garanti kapsamı dışına çıkar ayrıca yazılım güncellemen için firma tarafından yayınlanması gerekir.

teşekkür ederim şu an ki en iyisi opera mini mi uçretsiz uygulamaları opera miniyi androit marketten mi erişiyoruz telefonda
andoit market yok
[h=2][/h]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
teşekkür ederim şu an ki en iyisi opera mini mi uçretsiz uygulamaları opera miniyi androit marketten mi erişiyoruz telefonda
andoit market yok
[h=2][/h]

Bir sürü browser var fakat en iyi verimli kota kullanımı opera mini'de. Google play vardır mutlaka eğer bulamadıysan internetten .apk uzantılı dosyaları indirebilirsin Opera Mini.apk olacak uygun olanı bulup indirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bunun gibi bul ve kendine uygun olanı yüklemeye çalış dene bakalım bu sana uygun mu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi

Bir sürü browser var fakat en iyi verimli kota kullanımı opera mini'de. Google play vardır mutlaka eğer bulamadıysan internetten .apk uzantılı dosyaları indirebilirsin Opera Mini.apk olacak uygun olanı bulup indirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bunun gibi bul ve kendine uygun olanı yüklemeye çalış dene bakalım bu sana uygun mu

kurdum çalışıyor teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...