djdeycan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Böyle diyorsan boşuna okuyorsun yazılım müh. O.o
Sende ki nasıl bir note 3 var anlamıyorum.bir kere ısınma 4.3 jelly beande vardı kitkat son sürümü yüklersen hiçte ısınmıyor. Kasma şöyle oluyor google playden uygulama yukleniyorken oluyor ki note 3 özel mi diye bir de nexus a baktım ayrıca S5 e onlarda yükledikten sonra yükleniyor yazısında bir anlık kasıyor. Bunun sorumlusu donanım değil google dır. Root işlerinden anlamıyorum demiyorsunda rootla tadına varamiyorum diyorsun o zaman sen önce rootla yapabilceklerini öğren kardeşim.
Saygılar...
Aynen alıcam bi İphone6 plus bi jealbreak ısınma kasma donma takılma hiç bişey yok cihaz 2 sene sonra kendini yemeyede başlamıcak temiz temiz yağ gibi kullan makineyibu gdişle bende iosa geçeceğim g2 den telden memnunum ancak bizde bi ios kullanak demibence elinde fırsat varken geç kardeşim iosa
Aynen kafan rahat android özgürlük gerçekten ama yıllardır android kullanan biri olarak dikkat ettim artık pek romla rootla uğraşmıyorum açıkçası telefonu orjinaliyle seven biriyim neden daha iyi olsun diye uğraşıyım daha orjinal iyiler varken.Aynen alıcam bi İphone6 plus bi jealbreak ısınma kasma donma takılma hiç bişey yok cihaz 2 sene sonra kendini yemeyede başlamıcak temiz temiz yağ gibi kullan makineyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?