Telefon Tavsiyesi ANDROID'Mİ YOKSA WP8'Mİ????

Telefonlardan hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    20
    Konu Sahibi
ANDROID'Mİ YOKSA WP8'Mİ????
bu yaz yada sonbahar telefon değiştirmeyi düşünüyorum(Not:ios düşünmüyorum)
SEÇENEKLER:
ANDROİD:
LG G2
GM ELİTE
NEXUS 5
WP 8:
LUMİA 1020
LUMİA 1520
(ANKET MEVCUT)

NEXUS

Üye
Android Tabiki Cihaz Olarak en stabil ve hızlı cihaz. Nexus 5

0MG90

Üye
Nexus 5 veya G2 arasında seçim yap.

Invoke

Üye
Ya galiba birden fazla seçeneğe oy verebiliyorduk. Ben sadece Nexus 5'e verdim. 1520'de çok sevdiğim bir cihaz. Aklında olsun 1520'ye +1 ekle kafanda.

WP8 değil de WP8.1 dersek daha güzel olur.

Eliti kafadan ele. 1020 kamerası çok iyi ama onun dışında ben olsam 1520 alırdım, 1520'nin de kamerası gayet başarılı, hele nexus 5'in falan yanında çok iyi olur ki burada nexus 5'i çok eziklemiş gibi oldum ama ben kamerasını gayet seviyorum, iş görecek derecede iyi çekimler yapabiliyorsunuz, ses kaydı da kaliteli. Yani 1520 bayağı iyi demek istiyorum. Ayrıca ekran ve tasarım çok iyi, çip sette öyle. 1020'yi elerim bir kere çip set ve ekrandan dolayı.

WP8.1/Android arasında karşılaştırma yapsak konu acayip uzar, buna kendin bir karar vermelisin. Bilgi eksiğin var sor tabi, demek istediğim polemik çıkmasın yine. Ben androidim ve nexus 5'imden gayet memnunum, tavsiye de ederim. Ayrıca 1520'ye göre fiyat farkı da var, hatta bayağı fark var. Onun dışında hemen elimin altında bir de 1320 var. WP gayet iyi, kullanışlı, iş görebilir ha bana sorarsanız yine androidi tercih ederim, tamamen zevk meselesi, kullanım meselesi. Bir de şu da aklında olsun 1520/Nexus 5 arasında fiyat farkı var dedim ama kalite farkı da var. 1520 her türlü önde ama wp önde değil. Geride de sayılmaz, orası tercih meselesi.
Uygun olsun her işimi görsün, güncel olsun, stabil olsun, android olsun diyorsan -ki 1520 kaliteli falan dedim ama nexus 5 de yabana atılacak çöp cihaz değil- nexus 5 öneririm.

Tepkiler: Burak Altun ve muhammettvurucu
    Konu Sahibi
android üstünde düşünmeye başladım wp8.1 (@-qarapapaq- bilgilendirme için tşk) de mantıklı hala kararsızım birde bu telefonlar kaç sene idare eder

NEXUS

Üye
android üstünde düşünmeye başladım wp8.1 (@-qarapapaq- bilgilendirme için tşk) de mantıklı hala kararsızım birde bu telefonlar kaç sene idare eder
nexus 5'te wp8'de güncellemede sorun yaratmaz yani nexus 5 ve windows phone 8.1 seni uzun süre idare eder.

Tepkiler: muhammettvurucu

Invoke

Üye
Kişiye göre değişir ama ikisi de 1520/nexus 5 de benim elimde olsa rahat 2yılı geçirirdim.G2 3 yıl nereye gidiyor? Güncelleme alıyor mu ki =P 4.4.2 alması olay oldu, bir sürü gecikti sonra hala alamayanlar da var. Ben eskise de kullanırım diyorsan gider tabi ama cihazın güncel kalır mı belli olmaz. =P

Tepkiler: muhammettvurucu ve .NeXuS.
    Konu Sahibi
Android gitti iyice

Neksus bes al bnce

Tepkiler: .NeXuS.
Gerci bidaha telefon veya tablet alırsam ilk once Cm fln destekliyormu xdada rom kernel fln varmı diyede bakcam

NEXUS

Üye
ve artı 18 ay olsa ne olur ki o 18 ay'da ne güncellemeler alıyor ve romlarla onun sürümünü artırabilirsin destek kesilirse.