Android'mi Windows Phone8'mi Sizce Hangisi?

Android'mi Windows Phone 8'mi

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wp fanları elmaları geçmiş

Lenneth

Üye

En yakin arkadasim kullaniyor Lumia 920, temple run rezil durumda. Once bir eline alip bakaydin.

Tepkiler: maskedboy

mcnpl4

Üye
fan diyene bak hic bi savunma kabul etmiyor. wp kullanilmayacak kadar kotu degil ki niye bu kadar zitsiniz. suan icin alinmaz belki ama yerin dibine gommeye gerek yok bana kalsa blackberry de kotu ama kullanan bi kitle var ve memnunlar

Tepkiler: Burakkkk250
karseş ona bakarsan hala 3310 kullanlarda var onlarda memnunlar

mcnpl4

Üye
ayrintiya kacarsan telefon kullanmayadan da memnun mevzu bu degil sistemle ilgili ornek verdim

Uygulama dediysem Facebook,Twitter ve güncel bir kaç oyun yani zaman geçirmek için!

Madem birkaç oyun meraklısı ergen Android fanboylarından değilsin, madem birkaç oyunla yetiniyorsun, zaman geçirsin yeter diyorsun, ben azla yetinirim diyorsun, o halde Windows Phone 8 en iyi seçim

caglar b

Üye
Madem birkaç oyun meraklısı ergen Android fanboylarından değilsin, madem birkaç oyunla yetiniyorsun, zaman geçirsin yeter diyorsun, ben azla yetinirim diyorsun, o halde Windows Phone 8 en iyi seçim

telefonu öyle kullanacaksa en ucuz wp telefon olan lumia 520 bile arkadaşa fazla gelir(hem özellik hem fiyat bakımımdan), 2 el bir nokia cihazlada arkadaş işini gayet rahat görecektir

telefonu öyle kullanacaksa en ucuz wp telefon olan lumia 520 bile arkadaşa fazla gelir(hem özellik hem fiyat bakımımdan), 2 el bir nokia cihazlada arkadaş işini gayet rahat görecektir

O kadar da demedik. WP8 oyunları en azından Symbian oyunlarından iyidir. Şimdi Lumia 520 almak yerine 603 almak mantıklı mı sence

caglar b

Üye
O kadar da demedik. WP8 oyunları en azından Symbian oyunlarından iyidir. Şimdi Lumia 520 almak yerine 603 almak mantıklı mı sence

bir yanda kaliteli oyunlara ve uygulamalara para vermek zorunda oldugun kapalı, eksik ve kişiselleştirme sorunu olan bir sistem diger yanda mefta bir sistem ben olsam ikisinide tercih etmem

Paran azsa bi discocery seni uçurur

Farkındaysanız androide çekirdek ve ram dayanmıyor.fazla değil 2 sene sonra enaz 4gb ram ve 48 çekirdek gerekecek.alın işte s3 ve s4 ün durumu ortada

H.TOGAN

Üye
Farkındaysanız androide çekirdek ve ram dayanmıyor.fazla değil 2 sene sonra enaz 4gb ram ve 48 çekirdek gerekecek.alın işte s3 ve s4 ün durumu ortada

s3 ve s4 de neyin durumu ortada ; 1 seneyi aşkındır kullanıyorum s3 u , alete yapmadığım işkence kalmadı ve 1 kere bile takılma kasılma yapmadı . s4 de ise gelen güncelleme ile kullananların yorumuna bakarsanız ; hataların hemen , hemen hepsinin ortadan kalktığını ve yazılımın stabil bir sekile burundugunu anlayabilirsiniz. Android sisteminde yeni gelecek olan 5.0 key lime pie guncellemesinin getirdikleri yeniliklerede bir bakmanız ı tavsiye ederim sizin söylediğiniz gibi olmayacak; zaman geçtikçe donanım canavarı bir sistem olmaktan çıkacak 5.0 da . Google'ın açıklaması da var hatta ; 5.0 sürümü 512 mb lı cihazlarda da gayet stabil çalışacak diye.

kurd-0

Üye

cihazın çekirdekleri sizi ilgilendirmesin bu kadar ondan faydalanmaya bakın

sekajmer

Üye
Herkesin kendi seçimi herkes bir şeye dayanarak seçiyor iştelim sistemini ben 2-3 aydır Windows Phone kullanıcısı olarak android 'e imrendiğim nokta en alt seviye telefonuna bile en yeni sürümün kurulabilmesi gerçekten çok hoş bir şey

sonuç ? şu an en güncel wp8 kullanıyorsun sonuç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...