Haber Android'li Nokia C1 Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia'nın kendi sitesinde mobil cihazlara dair bi habere denk gelmedim ama yarın ve bu ayın 15'inde Fransa da bir konferansta 5g ve LTE üzerine bir etkinlikte sunumları olacak galiba :bilmm şuan varsayımlar dışında Nokia cihazı gizemini koruyor sabırsızlıkla Nokia'nın Android işletim sistemi ile geleceğini umduğumuz telefonu beklemekteyim :eller:
Ve şöyle de bir durum var ki; bu bir gerçek ve bence bu konuda topluca hem fikiriz; Nokia Android işletim sistemli cihazlar çıkartırsa eski kullanıcılarınıda ürettiği cihazlara göre geri kazanabilir, ama yine eski kafa ile kendi ürettiği bir işletim sistemi ile Apple Samsung gibi büyük firmalara rakip olacağını düşünerek bir strateji geliştirir de o yönde cihaz üretimi yaparsa tamamen bir fiyasko olacaktır :nono: O yüzden şuan Nokia'nın Android işletim sistemli cihazla piyasaya geri döneceğine kesin gözüyle bakıyorum :oke::tebessüm: Bekleyip göreceğiz :eller:
Google da görsellerde karşımıza çıkan söz de Nokia C1 cihaz görselleri:

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177

Emre

Üye
görseller gerçek değil.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Conseptlerin %70 (samsung ise %99) fanboy tarafından yapılıyor
Ve gerçeklikten baya uzak tasarımlarda oluyorlar
Nokia resmi bi açıklama yapmadıkça fazla umutlanmaya gerek yok

Emre

Üye
herşeye gerçek değil yazıyosun sanırım nokia telefon çıkarmıcak sanıyorsun.
bu arada consept olduğu zaten belli.
bi şey sanmasından değil bu tasarım ile çıkmayacak.

KAYIP-ADAM

Üye
telefon çıkacak ama bu tasarımla çıkmaz o kadarını biliyoruz. Nokia N9'un tasarımı çok güzel bence ona benzer bir tasarımla çıkarırlar umarım :utangac:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nokia halen en büyük patent sahibi ve onlar Aralık sonrasında hepsini kullanmak mümkün olacak, 31 aralık 2015 (Microsoft-Nokia sözleşmesini okuyun)
henüz aktif fabrika yok Hindistan'da Chennai fabrikasını tekrar açabilir, Apple ve BlackBerry gibi olacak. Nokia tasarlayacak, foxconn üretecek
Nokia şuan cihaz üretecek olsa kendini yakmış olur ;)
diyelimki üretti kamera en az 20mp olur işlemci olarak intel kullanmaz buda kesin
ben piyasaya ilk olarak nexus ile giriş yapar diyorum peki siz ne diyorsunuz ;)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Emre

Üye
diyelimki üretti kamera en az 20mp olur işlemci olarak intel kullanmaz buda kesin
Bence jollayı satın almalı yoluna salfish geliştirerek devam etmeli.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
yeumyang

yeumyang

Moderator
cıkaracagı telefonla hayal kırıklıgı yaşatmasın nasıl cihaz cıkarırsa cıkarsın birde şuan microsoft un kullandıgı kamera teknolojisini PureView teknolojisi ni kullanabilecekmi eger kullanırsa kamerada fark atacaktır

Emre

Üye
cıkaracagı telefonla hayal kırıklıgı yaşatmasın nasıl cihaz cıkarırsa cıkarsın birde şuan microsoft un kullandıgı kamera teknolojisini PureView teknolojisi ni kullanabilecekmi eger kullanırsa kamerada fark atacaktır
Microsoft sadece marka ismini satın almış farklı bir isimle kullanabilir.

yeumyang

yeumyang

Moderator
  • Beğen
Tepkiler: murooo55 ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
görseller gerçek değil.
Kardeşim ben zaten birebir çıkacak olan cihazın görselleri demiyorum konu gereği SÖZde Nokia C1 isimli cihazdır diye karşımıza çıkan görselleri koydum :ünlem: Gerçek olmadığı zaten belli, gerçek olmuş olsa Aslı olan bir açıklama Nokia tarafında ya da sağlam bir kaynaktan yapılır zaten :oke:
Eğer dediğiniz gib olurda piyasaya sağlam bir giriş yapmak ister de arkasına Google desteğini alır da Nexus ile giriş yaparsa piyasaya durumlar değişir :eller: :sirit: :tebessüm:

Emre

Üye
gelsin gelsin :eller:

Son düzenleme:
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Takipçi Satın Al

Üst Alt