Haber Android'li Nokia C1 Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Android'li Nokia C1 Sızdırıldı!
Uzun zamandır Nokia'nın 2016 yılında Android telefon çıkartarak telefon pazarına geri döneceği konuşuluyordu. Ve cihazdan ilk sızıntıda geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2016 yılında Microsoft ile anlaşması bitecek ve özgür olacak olan Nokia, ilk gerçek Android işletim sistemli telefonunu hazırlamış gibi görünüyor. Nokia C1'in özelliklerinin 5 inç 720p ekran, Intel Atom işlemci, 2GB RAM, 8MP arka kamera, 5MP ön kamera olması bekleniyor. Fiyat ve satış tarihi hakkında bir bilgi yok ancak Android 6 işletim sistemi ile çıkması bekleniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Emre

Üye
üzgünüm ama bir fan tarafından yapılmış. görsel gerçek değil.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
yeumyang

yeumyang

Moderator
2016 nın ilk ceyreginde telefon üretebilecekmi yoksa 4. Ceyregimi bekleyecek

KAYIP-ADAM

Üye
telefon un tasarımını doğrusu beğenmedim. zaten böle çıkaracaklarını sanmıyorum.
Nokia eğer güzel bir telefon çıkartırsa N9'dan Nokia Android cihazına geçebilirim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu telefonun gerçekliği tartışılır ama
Sanki 5mm gibi duruyor 3.5mm jakından biraz daha kalın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter, Jelly Beanci ve ___kaptan___
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Sırf piyasanın nabzını yoklamak için yapıyorlar bu tür sızdırmaları acaba bu tasarım tutar mı sorusunun cevabını arıyorlar malum zamanında yakışıklı sağlam ve akıllı telefonlar yapmışsan müşteri de aynı şekilde ürünler bekliyor. Güzel bir telefon yapsalar da alsam seneye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Phonearena haberini yapmış, çakma da olabilir gerçekte sonuçta haber paylaşıyoruz

KAYIP-ADAM

Üye
Nokia güzel uygun fiyatlı android telefon çıkarsa telefonumu değiştiririm N9 gibi birşey çıkarırlar inş.

Emre

Üye
Bulutlara dikkat :kop:

Hasand.

Hasand.

Üye
bence tasarımı guzel ve performansı ıyı fıyat ucuz olursa alınır

Emre

Üye
N9'da sonra böyle tipsiz bir tasarım yaparlar mı sizce?

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve teknolojibaronu

KAYIP-ADAM

Üye
N9'un tasarımı güzeldi onun gibi birşey yaparlar inş. Telefonu kullanmaktayım uygulama sıkıntısı harici hiçbir sorunu yok , işletim sistemi çok stabil.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Nokia yaparsa tam yapar artık eminim. Teknolojinin gerisinde kalma lüksü yok ve son kurşunu kaldı bunun bilincinde artık. Bomba gibi gelecek. :box

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Takipçi Satın Al

Üst Alt